29 mei 2024

Sidekick Saturday prompt 10 en 11

Prompt 10 - Insecten
Voor deze pagina heb ik een gave techniek uitgeprobeerd en met de gelliplate, distress oxide inkt en een foto uit een Libelle van 1948 een hele gave achtergrond gemaakt.  Doe de inkt op je gelliplate, rol het uit en leg het plaatje er op. Druk en wrijf het goed aan en verwijder daarna het tijdschrifpapier weer. Leg vervolgens op die plek wit glad cardstock en wrijf en druk het weer goed aan. Tadaaaaa!!!Op de honingraat zit bijenwas. 


Prompt 11 / Health - Hospitals
Dokter Bernard is hopeloos verliefd op verpleegster Frieda maar zij moet er niks van weten. What's up doc? Het duurde even voordat ik het idee had uitgewerkt. Het doktersplaatje komt van Internet, al het andere uit de nieuwe ECD sets van Esther. Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel gaaf Jolanda je gelliplate techniekje, ik heb het al vaak geprobeerd maar niet de juiste tijdschriften. Toch eens op zoek naar jouw oude margrieten want die moet ik ergens hebben liggen. Je tag folder is ook super gaaf, wat een leuke set hè! Alleen dat liedje, oh vreselijk en wat hebben we het mee gezongen.

Heidie zei

Wat een gaaf idee je gelli plate pagina. En je pagina is ook weer super.

Liefs Heidie