22 april 2014

Kaiserkraft scrapping organizer

Eindelijk is ie af, de bureaubak die ik cadeau kreeg na mijn afscheid van de personeelsvereniging. Ruim 12 jaar zat ik in het bestuur.

Ik heb eerst de onderdelen zwart geverfd en daarna beplakt met oude lijnen Graphic 45.  Het laatje opent met een G45 metal doorpull die ik juist had overgenomen via de vlooienmarkt op het SA forum. Kwam goed van pas!Hopelijk blijft het nu een beetje netjes op mijn bureau. Al verwacht ik van niet hahah!!
Wat me wel een beetje tegenvalt (voor de prijs van de bak) is het knullige kartonnen laatje. Bij de eerste vouw was het al doorgescheurd. Lang leve Duck Power Tape!!


Verder heb ik niks meegemaakt...

18 april 2014

Hiking Birthday

Deze layout heb ik al een poosje geleden gemaakt naar aanleiding van de Secret Scraplift op het SA forum.
Papier is allemaal van Prima. De foto is gemaakt op mijn verjaardag. Omdat mijn moeder nog maar net was overleden, had ik geen zin om er iets aan te doen. We zijn die dag lekker met zijn drietjes gaan wandelen in Oud Amelisweerd en onderweg hebben we gepicknikt met taart. Zo was het toch nog een leuke dag!

Verder heb ik niks meegemaakt...

15 april 2014

ATC Movies en SWAP-kaartjes

Ik loop wat achter met het bloggen maar het niet stilgezeten!


Op het Scrapfeverforum organiseerde Sandra een achtergrondjes-swap. Je maakt een achtergrondje en stuurt dat aan je maatje. Diegene maakt er weer een kaartje mee. Dit supermooie achtergrondje kreeg ik van Sara

Ik zag een slakkenspoor in het achtergrondje en opzoek naar een leuke afbeelding kwam ik dit superleuke digi-stempeltje tegen van www.lelo-design.de


Op mijn  beurt maakte ik een achtergrondje voor Sonja. En gebruikte daarvoor deze techniek


Dan organiseerde Cissy op hetzelfde forum een doorgeefkettingkaart. Ik stuurde een kaartje aan Annelies die net hun hond had moeten laten inslapen. 

Dit superleuke kaartje kreeg ik van Dagmar!Elke week plaatst Sara een inspiratiekaartje (eigenlijk om alvast de kerstkaartenvoorraad aan te vullen) en met het voorbeeld maakte ik deze verjaardagskaart.En tot slot mijn Hollywood Movie ATC's voor een swap op het Scrappers Anonymous forum.


Natuurlijk moesten mijn twee favoriete acteurs verwerkt worden op de kaartjes. Johnny Depp en Al Pacino.Verder heb ik niks meegemaakt...