21 november 2022

Workshop pakket Scrapfever

Bij de Scrapfever beursworkshops van het afgelopen jaar kon je een genaaid mini albumpje maken. De pakketjes kun je nu ook online bestellen en ontvang je alle materialen die je nodig hebt om het boekje te maken. Je hebt alleen wat eigen gereedschap nodig zoals prikpen, lijm, snijmatje en mesje, een dikke naald met een stompe punt. 
Ik heb nog wat voorbeeldboekjes gemaakt waarbij alle pagina's zijn aangekleed met de restjes papier die in het pakketje zaten. We kregen daarover veel vragen. 
 
M

Verder heb ik niks meegemaakt...

6 november 2022

Planner retreat album

Bij aankomst op het retreat ontving je een goodiebag. Hieraan zat onder andere een tag met je groepsnummer en mat mooie embellies. In de tas zaten allemaal leuke spullen, waaronder dit prachtige album.

De cijfers 2022 heb ik bewerkt met een versamark pen en sticky powder. Daarover heen heb ik steampunk metallic flakes gesmeerd, waardoor je dit mooie gemeleerde effect krijgt.
Alle embellies heb ik aan het album gehangen. Het is nu helemaal af. 

Verder heb ik niks meegemaakt...

Workshop 4 van het Planner Retreat

Bij de workshop van Devid en Marga gingen we spelen met inkt en multimedia techniekjes. Aan het einde vormde dit samen een miniboekje, dat op zijn beurt ook weer in de planner past. 


Ook hier heb ik fotootjes verwerkt van de teachers, het pakketje en work in progress.

De linkerpagina vind ik nog wat kaal. Misschien omdat ie wit is. 


Beetje minder water gebruiken en beetje meer oefenen nog.Verder heb ik niks meegemaakt...

Workshop 3 van het planner retreat

Vandaag heb ik me even kwaad gemaakt en de foto's van workshops 3 van Reanna en Lisanne verder afgemaakt. 

Omdat de 2e pagina van workshop 2 (zwart-wit) een halve tabpagina is, heb ik voor de linkerzijde ook een halve pagina gebruikt.  


De tweede pagina die we maakten tijdens de workshop was een kerstpagina.  Ik kon niet alle foto's kwijt op de eerste twee, en heb een tijdje zitten puzzelen hoe ik het zou oplossen, de achterkant van de herfst pagina past niet echt naast die van kerst. 
 
We mochten wat restpapier meenemen en daarmee heb ik een halve pagina gestanst en zo een soort overgang van herfst naar kerst op 1 pagina gecreĆ«erd.  Uit rood papier heb ik de hulst gestanst en  bewerkt met het glittersneeuw dat we cadeau kregen en ook op de kerstroos en lantaarn zit.
Links ben ik alleen de reinforcers vergeten, maar dat is inmiddels bijgewerkt.

UIt de papieren zak waar al onze materialen voor de workshop in zaten heb ik de library pocket gemaakt. Je ziet nog net wat ijssterren.  

Een paar weken na het retreat kwam er nog een toetje!  De materialen hadden we tijdens het weekeind al ontvangen, maar tijdens de online workshop maakten we deze supergave shaker tag.

Verder heb ik niks meegemaakt...