11 november 2017

Man in the Mirror

De hele tijd zong dit nummer van Michael Jackson (vroeger noemde ik hem Eikel Jackson, ik ben zijn muziek pas veel later gaan waarderen) door mijn hoofd, daarom heb ik dat als titel gekozen.

Ik was de laatste in rij bij de Secret Scrap Lift ronde op het Creatijd forum en heb me keurig aan het voorbeeld van mijn voorgangste Ria gehouden. De sketch heb ik een kwart slag gedraaid én achterstevoren opgeplakt. De meisjes die op de cropdag bij Marijke waren kunnen beamen dat dit best nog hartstikke moeilijk was!


Het is een echte "Old School" layout geworden: oud papier van Basic Grey, mijn voorraad Liquid Applique weer van stal gehaald, leuk he dat puffy effect!!  De tag is met de hand getekend en geknipt, daar is geen mal of stans aan te pas gekomen!! En tot slot wat bloemetjes uit het papier geknipt.
Verder heb ik niks meegemaakt...

5 november 2017

Post Nestal Depression

Wat een mooie personal challenge kreeg ik van Monique via het Creatijd forum!  Dochterlief woont sinds een week op zichzelf en voor paps en mams rest dan het lege nest syndroom. Hier mocht ik een layout van maken, met minstens drie foto's en onderstaande sketch.
Dus terwijl ik zit te wachten op de post-nestale-depressie, loop ik eens een rondje door het huis.
Wat is het opgeruimd!

De wasmand is maar halfvol, er ligt geen berg schoenen in de hal en er is ruimte op de kapstok!

 De vloer voor de kledingkast is leeg en de kopjes en glazen staan niet boven, maar gewoon in de keukenkast of in de vaatwasser.

Kamertje is netjes opgeruimd. Al lijkt het wel een beetje een ziekenhuisbed zo...

...dat zijn beslist de voordelen wanneer je kind het nest verlaat.

En de nadelen....??? Daar ga ik morgen over nadenken.Verder heb ik niks meegemaakt...

Haunted house bookcard

Dit kaartje maakte ik voor Sara, vanwege de Halloweenswap die Sylvia organiseerde op het Creatijd forum.
 De voorkant liet ik lekker simpel want het papier is al mooi van zichzelf!

 In het "boek" plakte ik een haunted house lampje van Xenos. Het verandert steeds van kleur! Uit papier van G45 knipte ik wat pompoenen.


En dit is de achterkant van het boekje


Het was een swap dus zelf kreeg ik ook een kaartje! Prachtig he? Het werd gemaakt door Marjolijn. Mooi al die gave details!!!


Verder heb ik niks meegemaakt...