20 mei 2012

Happy days & So Sweet

Twee layouts die ik heb gemaakt naar aanleiding van challenges op het Scrapfever forum.

Happy Days is gemaakt naar aanleiding van een sketchchallenge en een kleurenchallenge (rood wit blauw) die Marieke op het forum had geplaatst naar aanleiding van nationale Scrapbook dag, afgelopen 5 mei.

Papier Konnichiwa van Basic Grey. Lekker veel geknipt :) De Dusty Attic steentjes heb ik licht aangezet met gesso. De titel is gemaakt met houten miniletters die zijn bewerkt met inkt, een posca pen en crackle accents. De vlinders heb ik gestempeld op het designpapier en uitgeknipt.
Het kleine meisje op de foto ben ik zelf.Layout nummer 2 is een personal challenge die ik van Tamara kreeg: 2 foto´s, minimaal 2 stempels en minimaal 2 zelfgemaakte bloemen. Plus een sketch voor inspiratie.

Met Hemelvaart deden we een fietstocht door het Groene Hart, omgeving Benthuizen, Zoetermeer, Stompwijk. De foto´s zijn gemaakt op geitenboerderij ´t Geertje


HIer heb ik het papier Saturdays van Little Yellow Bycicle gebruikt. De vogelkooi links is een stempel, de vlinder rechts, en de vogels linksboven (Unity stamps). De bloemetjes zijn zelfgemaakt van rood cardstock en ik heb 2 foto´s én de sketch gebruikt :)
Verder heb ik niks meegemaakt...