31 oktober 2015

Halloween ATC

Op het Creatijd forum hostte ik een Halloween swap.  Ik vulde voorraadpotten met daarin allerlei enge dingen zoals oogballen en spinnenpoten.
Het deksel is bewerkt met embossing poeder en de vulling bevindt zich achter een doorzichtig sheet. Spinnenweb is met een stansje gemaakt en de spinnen komen van Xenos.
En dit zijn de kaartjes die ik geruild en gekregen heb. Echt leuk wat iedereen er van gemaakt heeft!Verder heb ik niks meegemaakt...

Halloween!!

Op het Creatijdforum werd een Halloween kaartenswap georganiseerd. Daarbij werd ik gekoppeld aan Sylvia en heb voor haar dit interactieve kaartje gemaakt:
Het papier is van Graphic 45 en de spinnen van Xenos. Net als de kunststof spinnenwebjes die ik uit cupcakevormpjes heb geknipt. Het spinnenrag kreeg ik van Marjolijn,

 Nadat Sylvia heeft uitgevogeld hoe de kaart open moet, treft ze een zakje botten aan en aan de achterkant van de kaart de toelichting.
 Nadat de kaart verder is opengeklapt wordt de bedoeling duidelijk: make your own skeleton!! Dus ze mag nog even aan de slag haha.


Voor mij heeft Sylvia dit supergave 3Dkaartje gemaakt. Ik ben weg van de flesjes met gif en de leuke teksten en ook de doily is gaaf. Op de foto niet goed te zien maar ook erg mooi, het zwarte karton is geembosst met een spinnenwebpatroon.

Ook hebben we nog een ATC swap georganiseerd maar die loopt nog even door. Daarvan kan ik de resultaten nog niet laten zien, maar natuurlijk wél een klein sneakje....Verder heb ik niks meegemaakt...

10 oktober 2015

If the broom fits en retrokaartje voor de juf

Ik maakte nog een Halloweenkaartje met een mix van Echopark papier en G45.
Het is een easelkaart maar ook een envelop. 
 Het bezempje maakte ik met raffia en een takje uit de tuin.


En dit easelverjaardagskaartje maakte ik voor een studiegenoot van mijn dochter. Ze studeren beide aan de Pabo dus het themapapier van Marianne Design kwam goed van pas!  

Voor de 100 streep ik af:  
18 twine, 35 retro en 75 kurk (juffenkaart)
62 &, 64 geruit, 88 sticker en 85 3D (If the broom fits)

Verder heb ik niks meegemaakt...