27 augustus 2023

Nighthawks @ The Shack - Planner pagina

Een spread voor mijn "Music Adventures Planner" - Op zondag 20 augustus speelde in The Shack - Oude Meer de gelegenheidsband Nighthawks met Dany Lademacher, Dirk Vermeij, Ivo Severijns en Leon Klaasse.  





 
Materialen:





Verder heb ik niks meegemaakt...

17 augustus 2023

Cadoosje

Voor mijn jarige vriendin maakte ik dit kadoosje. Het doosje zelf is gerecycled, ik kreeg het zelf ooit cadeau. Alle versiering is nieuw en gemaakt met stempels en stanzen van ECD.  Onder hoera het is vandaag zit een zakje met hartjes pepermuntjes verstopt.









materialen:

Verder heb ik niks meegemaakt...

13 augustus 2023

ECD maandplanner 2023 - juni en juli

Yeaaahhh, ik ben "bij"! De maanden juni en juli zijn af en ik heb gelijk weer wat oud papier weggewerkt.

JUNI
Voor deze pagina heb ik de Pocketpagina stans weer eens van stal gehaald. Die blijft echt leuk! Stukje acetate achter het raampje geplakt zodat ik voorop wat tickets en een "shoppende dame" (we waren ten slotte in Antwerpen) kon plakken. Gelijk ook wat dingetjes uit de nieuwste set van Esther Glas gebruikt.  





Materialen:
Elizabeth Craft Designs Planner Pocket 22 / 1740
Papier: Basic Grey Out of print







JULI 
Dit papier is al heel oud maar blijft een van mijn favoriete kleurencombinties. Ik vond de beide quotes ook zo gaaf en heel passend. 


Hoe gaaf is dit, eten met zo'n mooi uitzicht op je eigen huis!! 
Elizabeth Craft Desegn Diagonal stitched fishtails
Papier: Kaisercraft chapter one collection


Verder heb ik niks meegemaakt...

9 augustus 2023

Rice paper Giftcardholder

Twee maanden gelden namen we afscheid van een collega. Maar pas nu konden we een datum vinden voor een etentje. Daarom de slak... :) 

Het envelopje heb ik een keer uit cardstock en een keer uit  rijstpapier gestanst en met shimmer mod podge op het cardstock geplakt. Na het drogen nog een dun laagje er overheen. 

Binnenin zitten twee cadeaubonnen die ik digitaal bewerkt en geprint heb, en daarna gestanst met het kaartje uit dezelfde set. De slak omdat het zo lang duurde voordat we als afdeling bij elkaar konden komen! 

Op de achterkant een waxzegeltje. Wat een leuk speelgoed is dat ook!


Materialen
gekleurde minibrads Brads Rond – Scrapfever
Slak met huisje - Gummiapan of bijv. Elizabeth Craft Designs Snijmal – Snail – Scrapfever
Wax en stempel 
 
Verder heb ik niks meegemaakt...

6 augustus 2023

ECD maandplanner: mei

Ik loop al in, gisteren heb ik de pagina over de maand mei gemaakt. Het maken van de fotocollage kostte  veel tijd: keuzes, keuzes...haha. Toe ie klaar was vond ik de collage nogal kaal afsteken tegen de rechterpagina en heb vanochtend de linkerkant  nog bijgewerkt met een fineliner lijntje en wat stansjes.



De gekleurde data hebben een foto in de collage. Op de andere tags hoop ik nog wat journalling toe te voegen. Zal uiteindelijk wel niet gebeuren hahaha!!!



Materialen

 Verder heb ik niks meegemaakt...

4 augustus 2023

Manus eerste jaar juli

Bijna een jaar woont Manus nu bij ons. Dit is de 11e maand in zijn "dagboek".  Ik moet wat platter werken want de sidekickplanner puilt al behoorlijk uit en augustus komt er nog bij en een afsluitende pagina. Daarom heb ik deze pagina heel basic gehouden.





De voorkant van het album heb ik opgeleukt met een een rijstpapieren katje. Jammer genoeg staan er geen zwart-witte katten op het vel, maar dit is ook leuk!

Kijk, zo dit wordt ie al. Nog één spread en een afsluitende pagina te gaan.

Deze collages maakte ik via Internet. De filmpstrip stansjes die ik heb zijn los of ik vond ze te klein. Eenmaal geprint en uitgesneden heb ik de randjes geschuurd en de hoekjes geponst zodat het een tag wordt. 

3 augustus 2023

ECD Maandplanner 2023 maart en april

Fantastisch weer om lekker te freubelen! Ben weer verder gegaan in mijn maandplanner. Heerlijk door mijn doos met restpapier gesnuffeld, dan komt dat ook weer eens van pas. 

MAART 2023

Wat is die huisjes stans toch leuk, ik heb m op beide pagina's gebruikt. Had net niet genoeg papier dus aan de rechterkant was het een beetje passen en meten. Dat is ook weer het leuke van restjes. Soms moet je iets een beetje creatief oplossen. 


 Het handje heb ik met een brad vastgemaakt aan de pagina, zodat daarmee het deurtje gesloten kan worden. 
En achter het deurtje zit natuurlijk de kalender verstopt.

Materialen:



APRIL 2023

Voor april gebruilkte ik maar liefst drie merken designpapier. Ik denk van Maja design en K&Company. En ook van AB studio, dat is nog verkrijgbaar.


Deze pocket van ECD hoort eigenlijk onderaan de pagina, maar ik vond het mooier om hem wat hoger te plaatsen. Het teveel aan gaatjes weggewerkt achter de vleugel van de vlinder.


De filefolder in de pocket verbergt de journalling.  


Materialen
Elizabeth Craft Design Planner Months – Scrapfever


Verder heb ik niks meegemaakt...