21 juli 2013

Kiss the frog.....

....... en andere ATC's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

Sprookjes (Scrapfever)
 
 Hoeden (Scrappers Anonymous)


Tuin (Creatijd)Verder heb ik niks meegemaakt...

17 juli 2013

What's cooking??

Onze buurman heeft een ouderwets houtgestookt fornuis. Hij was ongeveer de enige die het apparaat mooi vond, dus met elkaar besloten we om het fornuis één keertje uit te proberen en daarna zou hij er dan maar afscheid van nemen.
Maarrrrr......wat een succes bleek het te zijn! We hebben er een hele gezellige avond mee beleefd en heerlijk gegeten. De afbakbroodjes konden zó in de oven en met de grillpan en wok werden allemaal lekkere dingen gemaakt! Toen het kouder werd konden we lekker warm rond het fornuis "barhangen". Eind van het liedje: fornuis gaat niet weg, het staat weer netjes in onze garage tot het volgende gebruik :)De layout heb ik gemaakt naar aanleiding van een personal challenge die ik kreeg van Sara op het SF forum. Ik mocht een layout liften en kreeg de keuze uit drie van haar eigen layouts - superleuk idee :)
Verder moest er een zwart-witfoto op (de foto's zijn een mix van kleur en zwart wit) en géén personen. Een stukje been van de buurman telt niet toch...?

Het papier is van de Action. De embellies zijn allemaal die-cuts. Van de dame heb ik er twee op elkaar geplakt met 3d stickertjes ertussen.
 Rond de layout heb ik een dubbele rand gemaakt met Liquid Appliqué. En uit het papier heb ik een aantal vierkantjes gesneden om een roostervorm te krijgen.


 De groene letters zijn van Prima marketing, de rode van Basic Grey. En de roze America craft thickers.


Verder heb ik niks meegemaakt...