26 januari 2013

Splash!

Van Stephanie kreeg ik op het Scrapfeverforum een personal challenge namelijk een sketch en ik moest veel bling bling gebruiken.
Ik had al een foto klaarliggen om te verwerken dus heb daarom voor 1 foto gekozen ipv 2. Het papier is van Basic Grey, konnichiwa alleen het rode achtergrondvel komt uit de nook & pantry collectie. Dit vel heb ik zelf geknipt met een vel van bo bunny als mal, en de randen gedistressed. Langs de rand zijn stipjes aangebracht met perfect pearls.


Verder heb ik niks meegemaakt...

16 januari 2013

photo a day

Naar aanleiding van een tip kwam ik terecht op de pagina van fatmumslim, met een challenge lijstje om elke dag een foto te maken in januari.
Dit weekeind mee begonnen, en dit zijn de eerste vijf:

12/1 suprise (we gingen onverwacht even naar het strand)

13/1 circle (de zonsondergang natuurlijk...)

14/1 something yellow (winterjasmijn die uitbundig naast ons huis staat te bloeien)

15/1 something ordinary (de kat die de hele dag lui op de bank ligt)

16/1 two things (mijn 2 bromelia's in kokosnoot - op de achtergrond buiten het sneeuwpak)Verder heb ik niks meegemaakt...

13 januari 2013

A Smile in A Whisper

Ik had zo'n zin om weer eens een layout te scrappen. Deze foto van Jacky gevonden en ik wilde eindelijk ook eens wat met modelling pasta en mijn chickenwire sjabloon doen. En heb de naaimachine weer eens van stal gehaald. De titel zocht ik als laatste uit en stuur ik in voor de challenge bij de Bird is the Word challenge "whisper".
Gebruikte materialen Basic Grey achtergrondvel; Rood cardstock; Prima bloemetjes Hydrangea; Modelling pasta; Hartje van berkenschors; Papiere roosjes; Alphabet stickers My little shoebox; Dusty Attic Sweet pea border; TH filmstrip'; glimmer mist, liquid applique rood Gereedschap: edge distresser, naaimachine, fiskars pons, TCW Chickenwire sjabloon Verder heb ik niks meegemaakt...

6 januari 2013

Deck of Me week 1 en 2

Nou de eerste 2 weken heb ik al volgehouden hihi. Ik heb gekozen voor kaartjes van 10x10 cm. Op de achterkant komt steeds de journalling. Die zet ik niet op mijn blog, te persoonlijk.
De rest van de uitwerkingen is nog een beetje zoeken, moet er weer inkomen en het is wel een klein formaatje hoor. Nou goed, ik zie wel hoe ik vaar met mijn deck, niets moet alles mag. Dat scheelt.

week 1
"at this moment"week 2: "so glad"
Verder heb ik niks meegemaakt...