14 februari 2024

#Sidekick Saturday - prompt 4 - Love

Love is het thema van de vierde challenge. Deze keer ben ik niet alleen met papier en inkt aan de slag gegaan maar heb allerlei materialen gebruikt: crackle paint, wax, pigmentpoeder en shakervulling.

True Love isn't found. It's built. Deze mooie quote heb ik ooit opgeslagen. De woordjes heb ik geprint op zachtroze cardstock en ze een randje gegeven met vintage photo inkt en wat wax.
Het houten frame bewerkte random wat roze oxyde inkt gedaan en daaroverheen een laag crackle accents en nabewerkt met wax.  Ook de hartjes kregen een laagje crackle en daarin heb ik mini korreltjes gestrooid.  Ten slotte heb ik de twee hartjes een randje inkt gegeven en aan elkaar bevestigd met een eyelet en waxkoord.
Op het laatst besloot ik van het frame een shaker te maken, zodat ik de leuke shakervulling met zoentjes, diamantjes, roosjes en parels eindelijk eens kon gebruiken. 
Het achtergrondvel komt uit ECD Reminiscence Book 1. In de hoeken heb ik nog wat wijnrood shine pigmentpoeder gebruikt: een klein beetje in een spuitflesje gedaan, wat water er bij en sprayen maar. 


Materialen:
Elizabeth Craft Design stempel set CS234 Memorable 
Achtergrondvel: ECD Reminiscence Book 1
Kaisercraft woodflourishes frame 
mini beads

Verder heb ik niks meegemaakt...

10 februari 2024

#Sidekick Saturday - Prompt 3 - Art & Craft

Tijdens het weekend in Hapert deed ik inspiratie op bij Marie-Claire voor een stempeltechniek met de postzegelstans van ECD. Het handige is dat je de pagina weer in kleine stukjes kan opdelen, zodat het op een kleine sidekickpagina past. 
De bril van de pilote heb ik een keer extra gestempeld op roze cardstock en samen met de loupe bewerkt met clear embossingpoeder, zodat het er lekker glimt en opvalt. De originele pagina die ik had gemaakt

Materialen:
Sticky notes voor het afplakken
Versamark inkt


Verder heb ik niks meegemaakt...

8 februari 2024

Craft Scene Investigation / Politiedossier

Afgelopen weekend was ik thuis tijdelijk vermist. De politie is op de zaak gezet en na gedegen onderzoek ben ik gelokaliseerd in Hapert, waar ik was ondergedoken voor een craftweekend met gezellige meiden, veel knutseltijd, lekker eten en getuigen die steekpenningen uitdeelden. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar.

Natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van mijn AVG rechten en meteen het dossier opgevraagd dat over mij is aangelegd.

De "wanted" poster kun je maken via een generator op internet. Ik heb m geprint op rijstpapier. De kaft heb ik verder aangekleed met metalen boekhoekjes, een slotje en sleutels. De button behoort tot steekpenningen die tijdens het weekend werden uitgedeeld.


Om te beginnen moest de politie een profiel vaststellen en heel veel informatie verzamelen. 
Zoals uiterlijke kenmerken...


...hobbies en bezigheden....


...werkruimte en rotzooi........ook de thuissituatie ontbreekt niet...


...wat draagt ze, waar houdt ze van...


Gelokaliseerd in Hapert! Er werden getuigenverklaringen afgenomen en foto's verzameld. 

Maar ook allerlei bewijs verzameld, dat naar het lab wordt gestuurd voor verder onderzoek en DNA-tests....in zo'n hobbie gaat veel kapitaal zitten, ook daarvan zijn bewijzen verzameld, bonnetjes enzo...
Checklist compleet, de zaak is opgelost!
Tijdens het weekend zijn nogal wat steekpenningen uitgedeeld. Ik heb ze verwerkt in het dossier en hier de laatste dingen nog verzameld. 


Het was een geweldig weekend en een geweldig project!!
 Verder heb ik niks meegemaakt...

22 januari 2024

Sidekick Saturday Prompt 2 - Memories

Prompt 2 voor Sidekick Saturday op de ECD Facebookgroep heeft als titel Memories. Ja  waar zal je beginnen! Ik koos voor mijn knuffelbeer die ik nog steeds heb. Oma breide een groen truitje en een bruine broek met oranje koordje. Op zijn rechteroor een ieniemienie mutsje. Hij is intussen stekeblind maar in 1968 - 1969 had hij beide oogjes nog!  


Nog steeds blij dat ik mijn eigen handschrift als lettertype heb. Het is zoveel netter dan hoe ik "live" schrijf! En zonder foutjes hahaha!! Alhoewel, als je goed kijkt zie je dat er een paar woordjes verdwenen zijn...Materialen:
ECD Planner label 1658
DLS design stempel Memories 64021
Papier en oranje cardstock uit de restjesdoos

Verder heb ik niks meegemaakt...