23 juni 2024

Sidekick Saturday prompt 13 - Pijlen

Ik loop er nog 1-tje achter maar prompt 13, Arrows heb ik alvast gemaakt. In mijn supersonische excelsheet heb ik de zoektermen pijlen, arrows en chevron ingetypt en daar kwam van alles tevoorschijn. Veel meer dan ik dacht dat ik had! Ik vond dat dit model echt zo aan het checken was: zit mijn make-up goed? zit mijn haar goed? Oké dan kan ik de catwalk op! Voor hetzelfde geld is ze gewoon even haar socials aan het checken maar goed. Je kan er van alles bij verzinnen. Strike a Pose! 

19 juni 2024

Verjaardagskaart en envelop

Ik vind um zó gaaf de ECD envelop plannerpagina. Nog leuker is dat de envelop ook geschikt blijkt om échte post mee te versturen, want hij is heelhuids op de bestemming aangekomen. De oogjes plakte ik af met washitape.  Materialen:
Washitape luchtpost , Designpapier Bo Bunny Etcetera (heeeeel oud) 
De stickers op de envelop zijn van Kimya verpakkingen 

Verder heb ik niks meegemaakt...

16 juni 2024

80 jaar en 65 jaar!

Dat vraagt om bijzondere kaartjes die passen bij de ontvanger. 

Mijn oom die waanzinnig gave kunst maakt  kreeg natuurlijk een artistieke kaart. Met het papier Atelier des Artes van Stampéria. Wel een totaal andere stijl dan hij zelf maakt hoor (kijk hier maar eens)!  In de kaart is een cadeaubon verstopt van de winkel waar hij zijn materialen graag koopt. En ach de envelop kon ook wel wat aankleding gebruiken. 


Omdat het papier en de diecuts al zo rijk gedecoreerd zijn, had dit verder niet veel nodig. De cadeaubon maakte ik kleiner met de PC, de pocket gewoon rechttoe rechtaan zelf gesneden en gevouwen. Je hebt ook weer niet overal een stans voor nodig.  Afwerken met een randje inkt. 


Een goede vriend werd 65. Hij was hovenier, fokt duiven en heeft een moestuin. Nou, ook daar weten we een passend kaartje voor te maken. 
Materialen "80"
distress inkt

Materialen "65"
Elizabeth Craft Design Sidekick Essentials 08 – Scrapfever
Het stanssetje "hartelijk gefeliciteerd", kurk en overig tuingereedschap komen uit mijn eigen "stash"

 Verder heb ik niks meegemaakt...