29 oktober 2010

Nail Art

Afgelopen woensdag was het hier jaarmarkt, oftewel Koeienmarkt en Jacky had daarom haar nagels gelakt in koeienstijl. Supergaaf toch?

De foto kon ik gelijk gisteren verwerken bij de online crop op Scrapfever.  Thamara had een supergave sketch uitgezocht bij Creative Scrappers (nr. 124).


Gebruikte materialen:
Graphic 45 Steampunk Debutante en Fashionista
Prima Tea roses peach frost
Prima say it in pearls
Nikki Sivils buttons en journalling card uit de verpakking geknipt
Pin en pinhartje
label en bolletjeslint

Verder heb ik niks meegemaakt...

21 oktober 2010

Grandma´s Angels

Dare en Sketch nummer 4, een gewaagde combinatie dit keer. Een sketch die uitnodigt tot een vrolijke en zonnige layout met daarbij een kleurencombi die ik als sjiek zou willen omschrijven....
Ik heb een layout gemaakt van mijn schoonmoeder met de twee kleindochters. De foto is kortgeleden gemaakt tijdens een familie-etentje vlakbij het verzorgingshuis waar zij op dit moment woont.

Het papier is van Basic Grey, Websters en Prima. Achtergrondvel is grijs cardstock.
En wow, zo gaaf......eindelijk heb ik het door mij felbegeerde diamond dust te pakken weten te krijgen.
Dit glasschaafsel geeft een gaaf suiker effect op je projecten. Ik heb er het engeltje mee bewerkt.Kijk eens hoe lief ze waakt over de drie dames op de foto.
Het lijken drie foto´s maar het is er eigenlijk maar 1, die in drie stukken is gesneden.de sketch

en de dareVerder heb ik niks meegemaakt...

8 oktober 2010

We are Miracles

Twee uitdagingen gecombineerd, de derde Sketch (zie layout) & Dare (turqoise, rood en zilver) van het SA forum en challenge nr. 155 bij Scrapping the Music.

Achtergrondvel is van Prima, flirty little secrets en het bloemenvel van K&Comany. De tag is hier ook van.
Verder heb ik gemat met colorcore zilvergrijs cardstock en de foto´s met rood cardstock. De zilveren bloem is gemaakt met een taartonderzettertje en ook ben ik lekker met schuurpapier en de distresser in de weer geweest!

Op de foto Jacky en een van haar twee beste vriendinnen. De foto´s zijn gemaakt tijdens een logeerpartijtje vorige week.Ik vind de lichtval op de grote foto zo gaaf! Precies op Jacky´s hand schijnt een straaltje zon.


Verder heb ik niks meegemaakt...

7 oktober 2010

Layout, Kaart en Kreadoestemmen.....

Deze layout had ik ingezonden voor een challenge bij Lets get shabby; Ik kan ´m nu pas laten zien omdat ik niet tot de winnaars behoor. De uitdaging was combineer ruitjes en gebloemd papier. Ook deze foto werd  gemaakt in Sicilie, de bloemetjes van het bed kleuren mooi bij die van The Girls Paperie. Het ruitjesvel is van K&Company, life´s journey. Het transparante kaartje met teksten was verpakking van bloemen. Het vogeltje komt uit een plaatjesboek. De chipboard swirl heb ik met een paintdabber bewerkt en de groene blaadjes zijn zelfgemaakt. Ook het gipsen ornamentje heb ik zelf gemaakt met behulp van klei en een clearstamp.

Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de activiteiten rond world card making day op het Scrapfeverforum. Er staan nog een paar workshoppies op, die wil ik nog maken komende tijd en dan heb ik wel genoeg kaartjes gemaakt hoor, tot de volgende WCMD :) :)
Ik heb het labeltje nog niet bewerkt omdat ik nog niet weet wie het kaartje cadeau gaat krijgen.EN DAN......
Op de website van Kreadoe werd een wedstrijd uitgeschreven voor diverse categorieen. Ik heb 3 Sicilie layouts ingezonden en guess what......ik behoor tot de 10 finalisten in de categorie Scrapbooking!! Superleuk natuurlijk. Degene die de meeste stemmen krijgt binnen een categorie, wint 2 vrijkaarten en een shopper. Degene die de meeste stemmen krijgt over alle 5 de categorieen wint maar liefst 30 kaarten! Leuk toch.
....stem je op mij ??
www.kreadoe.nl/nl-NL/Bezoeker/KreaDoe%20Creatief/Stempagina%20Categorie%20Scrapbooking.aspx
Super! dank je wel alvast!!


Verder heb ik niks meegemaakt...

3 oktober 2010

Pippi

Eindelijk gelukt om mee te doen met een challenge bij "these are a few of my favorite things". Elke twee weken is er een nieuwe challenge waarbij je wordt uitgedaagd je favoriete onderwerp binnen het thema te verwerken. Dit keer: your fave fictional hero!
Dat staat voor mij buiten kijf: Pippi Langkous, dapper, adrem, sterk, ondeugend en met een groot hart.Gisteren was het World Card Makin Day maar ik maak geen kaarten. Om toch gezellig mee te kunnen doen met de challenges bij Scrapfever, heb ik enkele opdrachten uit een aantal challenges gecombineerd in deze layout: sketch van Pagemaps, zelfgemaakte bloemen volgens deze tutorial  , een embellishment met krimpie dinkie. Met Krimpie Dinkie heb ik trouwens een tutorial gemaakt voor kerstembellishments die lijken op de fragments van Timmetje Holtz. Je vind binnenkort een tutorial op dit blog (nadat ik er een fatsoenlijke kaart mee heb gemaakt...)

Gebruikte materialen:
Color Core cardstock, coordinations
Graphic 45, steampunk debutante
Basic Grey, Cupcake
Krimpie dinkie, kant, tule, touw, knoopjes,fotoframe van Xenos, scrabble letters, adornit letterstickers, takjespons, schuurmaatje, edgedistresser

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 oktober 2010

ATC´s

Ik vind het erg leuk om mee te doen met ATC swaps. Zowel bij Scrapfever als op het Scrappers Anonimous forum doe ik geregeld met een themaswap.

Voor het thema poppen afgelopen zomer heb ik deze kaartjes gemaakt:
The Girls Paperie stempel heb ik op Krimpie Dinkie gestempeld en dit door verhitting verkleind. Het vintage plaatje van de paspopjes komt van Internet. Over het plaatje heb ik dezelfde stempel gezet met Versamark en daar wat scrapfever decokorrels op gestrooid.


de kaartjes die ik mocht ontvangen

Gisteren kreeg ik de kaartjes binnen van het thema "nursery rhymes" ook via het Scrapfever forum.
Ik heb plaatjes en liedjes gescand uit een kinderliedjes boek. Deze verkleind en geprint. Sommig stukjes van de tekening bewerkt met versamark pen en allerlei kleurtjes distressinkt, dat in kleine en dus voordelige potjes verkrijgbaar is bij Scrapfever (op de beurzen dan).

en dit zijn de superleuke kaartjes die ik mocht ontvangen
Tot slot deed ik op het SA forum mee met een swap in het thema muziek.
Ik was helemaal verliefd op een Timmetje Holtz embossingfolder, maar heb er geen apparaat voor. Toch gekocht en met een deegroller, metaalfolie en alcohol inkt heb ik het metalen tagje gemaakt. Ook hier heb ik weer de decokorrels van Scrapfever gebruikt.
de prachtige kaartjes die ik ontvingVerder heb ik niks meegemaakt...