29 mei 2010

ATC thema tijd

Het mei thema voor de ATC swap bij Scrapfever was "tijd".
Ik heb met versamark en clear embossingpoeder een klokstempel diverse keren op een vel cremekleurig cardstock verwerkt. Daarna heb ik lukraak verschillende kleuren distressinkt toegevoegd op het blad. Hiervan heb ik kaartjes gesneden en de randen beïnkt met blauwe distressinkt. Het plaatje van internet heb ik via photoshop een andere achtergrond gegeven en op donkergrijs cardstock gemat. Tot slot op handgemaakt(?) papier het tekstje geprint en een spinner van Tim Holtz toegevoegd.

Verder heb ik niks meegemaakt...

23 mei 2010

Vervolg kano album in een doosje

Half april deed ik een workshop bij Scraps in Nieuwerbrug. Ik heb dit album gemaakt dat als promotiemateriaal dient voor een 3-daagse kanotocht van Natuurmonumenten afdeling Nieuwkoop. Als je er meer over wilt weten of iemand kent die een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat, bekijk dan even deze informatie.
Het album is gemaakt met dik chipboard, pleisters, verf, Basic Grey Origins en diverse embellishments.Verder heb ik niks meegemaakt...

14 mei 2010

Minialbum en kaart met de SF scrapkit

Omdat de spulletjes nog lang niet op waren heb ik nog 2 projecten gemaakt met het mooie papier van Imaginisce, een kaartje en een minialbum.


De basis is een houten kinderboekje uit de kringloopwinkel van 10 bij 11 cm.

Foto´s via printermenu op z.g. pasfotoformaat geprint, 9 stuks per A4.
Schuur de vlakken licht op zodat de lijm goed blijft zitten. Met de big bite heb ik de gaten wat groter geponsd dan het oorspronkelijke formaat.
Voor de pagina´s heb ik het papier van Imaginisce gebruikt, de foto´s zijn gemat op Little Yellow Bycicle Sweet Love, uit de vorige scrapkit.
Op oudroze cardstock verschillende journallingstempels aangebracht met zwarte stazon en uitgeknipt.
Alles afgewerkt met lint, witte bloemen en blaadjes van uit de scrapkit, wat Prima bloemetjes uit eigen voorraad en liquid pearls in de kleur pewter.
Tot slot het album in elkaar gezet met een zwart touwtje en de knoop die er al bij zat.

12 mei 2010

Bloom en Cool&Sweet

Voor het DT van Scrapfever heb ik vandaag twee layouts gemaakt met het prachtige papier van Imaginisce, To Love & Cherish. Dit papier (en nog veel meer natuurlijk) zit in de scrapkit van april.
Voor beide layouts heb ik de foto´s van Jacky´s fotoshoot bij Douglas gebruikt.

Cool & Sweet:
Deze layout is opgebouwd uit verschillende lagen. Om de vorm te creeeren heb ik een diecut vel van making memories gebruikt als mal. Daarop een vel donkergrijs en een vel wit cardstock die ikk met een figuurschaar heb uitgeknipt. Het bovenste vel is van Prima. Uit andere vellen Imaginisce heb ik verschillende bloemen geknipt en op de verwerkt. De blaadjes, witte bloemen en het lintje komen uit de scrapkit, alle andere materialen uit mijn eigen `stash`. De chipboard swirl heb ik gedept met stazon inkt, maar zo dat het niet helemaal dekkend is.

Bloom:
HIeraan heb ik niet veel toegevoegd. De foto paste precies tussen 2 bloemtakjes in en dat vond ik wel leuk zo. Het chipboard vogelkooitje en vogeltje zijn van een stans van Timmetje. Ik heb al achtergrond een restje geplakt en de kooi met stazon inkt bewerkt. Ook weer zo, dat het net niet dekt. De rode bloem komt uit het rakje dat ik laats van Wendela kreeg. De letters zijn van Jillibean Soup.
Verder heb ik niks meegemaakt...

9 mei 2010

Cefalu / sketchy sunday

Eindelijk heb ik er eens aan gedacht en is het me gelukt om met de sketchy sunday op het SA forum mee te doen. De sketch vind ik echt geweldig en is gemaakt door Ingvild.  Het prachtige papier is Pastiche van Prima, het achtergrondvel van een andere lijn van Prima, dit zat in een DT pakketje dat ik van Scrapfever kreeg samen met een aantal van de kantlintjes. En meer heeft het prachtige papier ook niet nodig :), o jawel, nog een stukje blauwgroen cardstock...
Verder heb ik niks meegemaakt...

Minialbum Sicilie

6 Dagen Sicillie, nog lang niet alles gezien en ruim 700 foto´s.... Om aan familie en vrienden een indruk te geven van het eiland heb ik een klein tagboekje gemaakt dat mee kan in de tas.
Materiaal: wat tags, stazon stempelinkt, een stempel, een koortje met wat kralen, heel basic dus. Het gaat tenslotte om de foto´s!
Op de foto klikken = groter.

Verder heb ik niks meegemaakt...

8 mei 2010

ATC´s "april doet wat hij wil"

Thema voor de april ronde bij Scrapfever was "april doet wat hij wil" een heerlijk vrij thema dus.
Daarom ook een heel diverse serie kaartjes ontvangen, van een 1 aprilgrap tot koninginnedag tot griekse mythologie!

Deze heb ik gemaakt: Ik heb het engeltje geprint op papier van K&Company. En het kalendertje van april ook. De zwarte vogeltjes zijn van een stempeltje dat ik nog wel eens in het echt wil hebben. De randen heb ik bewerkt met de distresser, versamark ink en Zing embossingpoeder. Tot slot twee Martha Stewart takjes geponst (de mooiste :) ) en een roosje er bij geplakt.
En deze kaartjes heb ik ontvangen:


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 mei 2010

Spotlights on, Camera rolling...

Op het forum van Scrapfever deed ik mee met een blinde scrap, gehost door Marjolijn. Dit keer met een supergave schuiftechniek (eigenlijk voor een kaartje maar op een layout werkt het echt fantastisch).
Op de foto´s zie je Jacky en haar vriendin Maureen, ze zijn gemaakt tijdens een fotoshoot bij een parfumerie, Jacky kreeg dit van Maureen voor haar verjaardag. Wauw wat een schitterende meiden zeg....Daarom heb ik er een roestig slot en sleutel bij gemaakt, zulke meiden moeten gewoon achter slot en grendel haha!!

De sketch leende zich perfect om wat restjes weg te werken dus ik heb vijf verschillende lijnen Websters Pages gecombineerd :)
Voor de sleutel en het slot heb ik de roest techniek van Tim Holz toegepast. Zo leuk om te doen en het lijkt heel erg echt....(in het echt)

Verder heb ik niks meegemaakt...

Leuke dingen.....

Dat is nog eens leuk terugkomen van vakantie:
Ik heb een gedeelde 2e plaats gehaald met mijn schoentjes bij A Vintage Affair... Hier staan ze trouwens...
En deze blinkie mag ik daarom op mijn blog zetten I made top 3 superleuk toch!!???

En ook won ik dezeontzettende gave RAK van Wendela omdat ik heb geraden welke layout van Anna zij had gelift.


Verder heb ik niks meegemaakt...