13 juli 2023

Maandplanner - januari en februari in 9 foto's

Kopen kopen niks maken...de splannerstanzen van ECD zijn zo gaaf en ik heb er aardig wat verzameld, maar het bijhouden van wat ik zoal meemaak in een week, daar ben ik niet zo goed in. Tot ik bij iemand in de facebookgroep een idee zag, elke maand een overzicht in 9 fotootjes. Dát houd ik wel vol denk ik, voor 2023.



HET ALBUM
In dit album ga ik het jaar verzamelen. Het is de lichtbruine Desert Sand planner die ik heb beplakt met een oud velletje rijstpapier dat ik nog had. Met wat wax en kleimalletjes maakte ik de vogeltjes. 


JANUARI
Ik maak gelijk wat oude restjes papier op. Deze pagina's hebben weinig extra's nodig want dan zie je niks meer van de mooie print. Ik heb er enkel wat ponsjes en gestanste teksten aan toegevoegd.



Achter de foto heb ik ruimte gelaten, zodat daar een kaartje met journalling achter past

Ook de oude ponsen maar weer eens van stal gehaald

FEBRUARI
Hiervoor gebruikte ik de allerlaatste restjes van het papier dat we tijdens het workshopweekend in oktober vorige jaar kregen. 





 
Verder heb ik niks meegemaakt...

3 juli 2023

Manus eerste jaar mei en juni

Er er zijn weer twee pagina's klaar in het jaaralbum van Manus. 
In maand 9 (mei) ging Manus voor het eerst mee op vakantie, in de caravan. Van volledige vrijheid bij ons in het bosm, moest ie nu twee weken aan een lijntje. We hebben op drie verschillende campings gegaan en op de plaatsen van bestemming ging het prima op een paar kleine akkefietjes na. Het reizen in de kennelcab, dat vind hij echter niet leuk!! Achterop de fotootjes staat de journalling. 
 









Op 15 juni werd Manus 1 jaar! Natuurlijk blijft de feestmuts niet zitten, daarom een lekker bakje nat voer gegeven, zodat zijn aandacht daarop was gericht. 







Verder heb ik niks meegemaakt...