28 december 2011

Girls wanna have fun!

Oei wat werd mijn geduld lang op de proef gesteld deze keer met de Chinese Fluisteringen bij Scrapfever :):) Mijn layout was namelijk al begin november klaar want ik was de eerste in de rij.
Deze is gemaakt voor een vriendin van Jacky en in de kleuren van haar kamer.

De rozen zijn gemaakt met een grote 3D stempelset van Viva Decor. Ik heb ze op een andere manier bewerkt voor een wat losser effect:
Stempel de rozen op een restje design papier en knip ze uit. Duw de lijntjes in met het bolletje van een embossingpen. Herhaal aan de achterkant van de bloem, zodat de lijntjes aan de voorkant omhoog bollen. Vervolgens de lijntjes natrekken met de Perlen pen. Laten drogen. De 3 bloemen alleen in het midden een stipje lijm geven en op elkaar plakken. De randen komen dan vanzelf omhoog. Dit geeft een losser effect dan met 3D stickertjes.   

Ook voor het werken met Krimpie Dinkie is deze maat stempels perfect, kijk maar hier:

materialen: 
Achtergrondvel: Prima
Overig papier: Glitz Design
Krimpie dinkie
Prima tiny tots bloemetjes
Prima velvet leaves
Stempel viva decor 3D roses
Perlen pen magic rose
Sew Easy stitch maker
Chipboard letters bewerkt met bruine inkt en distress embossing poeder kleur tattered rose
Adornit alfabet stickers


Verder heb ik niks meegemaakt...

20 december 2011

Configurations Box Paris

De Tim Holtz box lag al een hele tijd te wachten op een goede bestemming. Toen ik tussen de kerstartikelen 2 lantaarnpaaltjes vond met echte lampjes wist ik het: Parijs zou het onderwerp worden!

Het Kaiserkraft papier dat ik met de Sinterklaasrak bij Scrapfever kreeg past hier ook weer perfect bij! Verder heb ik als basis papier gebruikt van mijn Margriet tijdschriften uit 1953! Het kanten kleedje komt bij schoonmoedertje vandaan.
 Ook heb ik gebruik gemaakt van Prima shabby shic venster, kleivormpjes, chipboardstansjes (hekje en meisje) 

 De kattenstans was een kadootje van mijn maatje van het Raadjemaatje topic bij Scrapfever. Ik verdenk nog steeds Annemiek :)

De bezienswaardigheden waar we zijn geweest of zijn langs gekomen zijn middels kleine fotootjes uit een folder verwerkt.

Parijs modestad is er natuurlijk ook in verwerkt net als ons bezoekje aan Louis Vuitton, we hebben maar geen tas gekocht..
 
Verder heb ik niks meegemaakt...

13 december 2011

Paris...

ScrapfeverSinter dank je wel voor het prachtige papier van Kaiserkraft!! Dit komt heel goed van pas voor de Parijsfoto´s :)
Momenteel vind ik het leuk om alleen mijn gereedschap en handen te gebruiken. Dus ik ben heerlijk aan het knippen geweest en behalve 2 tickets (ook van Sint), wat kokosdraden en alfabetstickers heb ik eigenlijk niets aan het papier toegevoegd.

I made this layout with nothing but some tools, my own hands, 2 tickets, coconut threads and alphabet thickers. And a lot of fussy cutting of course!! The papers and tickets were a gift from Sinterklaas at the Scrapfever RAK. I just LOVE them!


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 december 2011

Home album

Van Chantal kreeg ik een supergave kit met mini album en  heel veel embellishments van Maya Road en papier van Bella Blvd. Ik heb wat extra pagina´s gesneden en met wat passen en meten en behulp van de scanner had ik genoeg papier voor twee albums. Deze heb ik met sinterklaas aan mijn schoonzusjes cadeau gedaan. Er staan foto´s in uit hun ouderlijk huis.

De prachtige foto van de zonsondergang is gemaakt door Harry van Nieuwkerk.

Verder heb ik niks meegemaakt...