30 december 2014

Projecten december challenge

Voor de maand december had Monique veel leuke projecten om uit te kiezen.

* Gebruik goud en/of zilver op een kaart, tag, lay-out, dooske;
* Stel een kerst-pakket samen voor iemand die jij het gunt. Maak en plaats een foto van het pakket en het overhandigen; (voor buren en klusclub van Ed maakten we smulstammetjes voor de vogels. In verband met de privacy hebben we geen foto's gemaakt van de ontvangers!


 * Maak een 3D-creatie van een wintertafereel;
Een mini shadowbox van een dooske waar houten embellies in zaten. Het ijspegelstansje is van CC design en heb ik na lang zoeken gevonden!

* Maak en plaats een foto van de stapel kerstkaarten welke je gemaakt hebt;

* Leef je uit op/met kaarsen;
Bestempeld met sneeuwsterren en inkt van SU. De ster is van berkenbast, het stempeltje van Marianne Design en de kerstdecoratie kocht ik ooit bij een tuincentrum.


* Pimp je nieuwe agenda/kalender.
Dit was even een lastige :) Ik gebruik mijn Outlook agenda. Dus heb ik het scherm van mijn PC gepimpt met vrolijk papier van My Little Shoebox: wonen, natuur, vervoer en in het midden de dagelijkse beslommeringen.


Nog twee projecten om te maken,
* Maak een lay-out van jouw winkelwagen/boodschappentassen met kerst-boodschappen;
* Verwerk je foto van de vrijdagse verrassing van het schoen-zetten-bij-de-brievenbus;


Verder heb ik niks meegemaakt...

27 december 2014

December kaart en ATC's

In december heb ik meegedaan aan een aantal activiteiten op het Creatijd forum. Allereerst de kerstkaarten-swap waarbij je een kaartje maakt voor degene aan wie je bent gekoppeld en iemand anders weer een kaartje voor jou maakt.

Dit kaartje maakte ik voor Mazina:
Ik wilde een lekker romantisch en rijk gedecoreerd kaartje maken. De sneeuwsterrenrand heb ik bewerkt met diamond dust, dit is glasgruis in een potje en perfect decoratiemateriaal voor winterse projecten! Het vogeltje goot ik zelf met embossingpoeder en een malletje en de hoekjes maakte ik met malletjes en klei. De vilten sneeuwster is raamdecoratie voor kerst. En de friemelige sliertjes is een hoekstans van memory box die ik  3 keer heb gestanst.En dit mooie kaartje ontving ik van Cissy:Ook was er de ATC swap in het thema sneeuw/ijs.
Ik maakte deze kaartjes, het blauwe cardstock haalde ik door een emboss mal en voorzichtig met inkt de sneeuwvlokken wit gemaakt. De ijspegels zijn bewerkt met diamond dust. Het plaatje van de berk vond ik op internet en om diepte te creeeren heb ik het raampje zowel in wit als in zwart gestanst en iets verspringend op elkaar geplakt.
En deze mooie kaartjes ontving ik van Kitty en van Monique


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 december 2014

One day you'll fly away....

En ook in november organiseerde Mazina weer een secret scraplift op het SA forum. Van mijn groepje mocht ik het spits afbijten. In oktober waren we met de familie in het Spoorwegmuseum in Utrecht en daar maakte ik de foto's van Jacky op de koffers. De titel is gebaseerd op een oude hit van Randy Crawford. Want ooit pakt ze haar koffers en vliegt uit. (maar nu nog niet gelukkig!!)


En voor de 100 streep ik af: 23, color mist, 37 ballonnen, 54 bingokaart, 70 songtekst, 93 chipboard


Verder heb ik niks meegemaakt...