30 januari 2011

Projecten Scrapkit januari

De nieuwe scrapkit van Scrapfever is uit! En hij is weer gevuld met allemaal moois: een chipboard mini album, sjablonen om te stempelen en om mini enveloppen te maken, supergaaf papier van 3 bugs in a rug in zowel meisjes als jongensvariant, perfect pearls, crackle accents en dan heb ik nog niet alles genoemd! 
Aangezien we juist in Artis waren geweest heb ik meteen het album gevuld met Artis foto´s. Wel heb ik het boekje een ander scharniersysteem gegeven in plaats van de boekbindringen, de werkbeschrijving vind je op het forum van Scrapfever, net als de gave projecten die de andere DT meisjes hebben gemaakt! Neem er gerust een kijkje :) :)

Scrapfever´s new kit has just been released and it is filled again with all kinds of gorgeous stuff! A chipboard album, lovely 3 bugs in a rug papers, various templates, perfect pearls, crackle medium and so on!!

Since we had just visited Artis Zoo in Amsterdam, I started with the mini-album.


Zoals gewoonlijk is er ook weer een wedstrijd om aan mee te doen.
Deze keer was het mijn beurt om de sketch (deze keer van pagemaps) te kiezen en er een voorbeeld layout bij te maken:
As usual there´s a contest along with the kit. It was my turn to choose a sketch (which is from pagemaps) and to make an example layout to go with it.
En hier een detailfoto van een van de mini-envelopjes, is het hartje niet superschattig! De rest van de layout kan ik later pas laten zien.
And here´s a detail from a layout I am still working on. But I wanted to show you this little heart that I made using one of the templates, isn´t it cute!!!!!!
Verder heb ik niks meegemaakt...

25 januari 2011

Fave Things......

I have some GREAT news to share with you!  I am so happy to announce that since today I am a proud member of the design team for Julies challengeblog:  "these are a few of my favorite things"! Please check out the blog if you haven´t yet, there are great challenges to participate in every 2 weeks! 

Waaaaaaaaaaahhhhhhh ik heb zulk geweldig nieuws! Sinds vandaag maak ik deel uit van het design team van Julie´s challengeblog: "these are a few of my favorite things"! Uiteraard ben ik supertrots :) :)
Elke twee weken kun je meespelen met een geweldige uitdaging, dus neem maar eens een kijkje daar, als je dat nog niet gedaan hebt.

Verder heb ik niks meegemaakt...

19 januari 2011

Friends / MME blog challenge #19

Today I was doing some bloghopping and through Gerry´s blog I found a great challenge at the MME blog. I just love that sketch!!  Going through my stash I found some old yet gorgeous papers from the Breaking Free collection and from the Bella Bella collection, which were perfect with this picture of my daughter Jacky and one of her two best friends.


The photo was edited with picnik.com, here´s the original: 
Vandaag was ik een beetje aan het bloghoppen en via Gerry´s stuitte ik op een supergave sketchchallenge op het MME blog. Wow helemaal geweldig. En ik kan nog net meedoen, morgen sluit de inzendingstermijn. In mijn voorraadje papier vond ik nog wat oude maar schitterende vellen van MME, uit de Breaking Free en de Bella Bella lijn.
De foto van mijn dochter Jacky en een van haar twee beste vriendinnen is bewerkt via picnik.com, het origineel staat hierboven.


ohw en hier is de sketch:


Verder heb ik niks meegemaakt...

8 januari 2011

I should be in Hollywood / STM#164

Another great song to be inspired by at Scrapping the Music "Things have changed" by Bob Dylan!!
I found my title the minute I read the lyrics :) :) and had just received my gorgeous Websters Hollywood Vogue papers that I ordered at Scrapfever. Did a lot of cutting, added some bling and a few flowers. The fab chandelier is a chipboard laserdie from scrap FX embellishments. On the chandelier and stars I added some black ink, glimmer mist and scrapfever decograins which I glued with glossy accenst. Made the photo look like a polaroid pic and added strips of pearls around it, just like dressingroom mirrorlights. The font is called fashion victim and can be downloaded from Dafont.com.


En weer een geweldige song bij Scrapping the music, van Bob Dylan. De titel wist ik meteen toen ik de songtekst las :) en aangezien ik net een bestelling binnenkreeg van Scrapfever met daarin Websters Hollywood Vogue papier was het idee snel geboren. Veel knipwerk, bling en een paar bloemetjes toegevoegd. De prachtige kandelaar is een chipboard die van scrap FX embellishments. Deze is bewerkt met wat zwarte inkt, glimmermist en scrapfever decokorrels, net als de sterren. De korrels zijn vastgezet met glossy accents. De foto is gecropt op wit cardstock zodat het op een polairod lijkt en rond de foto heb ik strips met parels geplakt, net als de lampen die rond kleedkamerspiegels zitten. Het lettertype heet Fashion Victim en heb ik van Dafont.com gedownload.

hier kun je de decokorrels goed zien


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 januari 2011

You Inspire Me (Fave Things challenge)

There´s such a great challenge at Fave Things right now: to create something about your Fave ScrapperFor me that´s Toni Kelly! I absolutely love her work especcially the layouts: the layering, the use of and amount of flowers, cut outs, decorative scissors for the background papers and all of the rich decorations.
So I created this round 8"x8" layout using her pic (hope she don´t mind...) and all of the elements I mentioned before. Thanks Toni for inspiring me!Een superleuke challenge bij Fave Things op dit moment, namelijk iets maken over je favoriete scrapper. Voor mij was dat meteen zo klaar als een klontje, namelijk Toni Kelly! Ik ben een grote fan van haar layouts: de laagjes (geknipt met de figuurschaar), de vele bloemen, uitgeknipte elementen en diecuts en de rijke decoraties in het algemeen.
Dus heb ik deze ronde 8" layout gemaakt rond haar foto (hopelijk vindt ze dit niet erg) en alle elementen toegepast die ik hierboven heb genoemd.

 
Verder heb ik niks meegemaakt...

1 januari 2011

There she grows again - 13 candles

Ik heb niet stilgezeten in mijn vakantie (alhoewel de items in het vorige berichtje al in november werden gemaakt hoor!) en heb er op het einde van het jaar nog een laatste layout uitgeperst.
Op het Scrapfever forum kreeg ik van Melanie een persoonlijke uitdaging. Een layout waarbij ik me mocht laten inspireren door deze foto en 2 a 3 elementen, de kleur zwart en nog een kleur van de foto moest gebruiken.


Nou dat was niet al te moeilijk :)

Ik heb gekozen voor papier van Websters, dus met die kleuren zat het gelijk wel goed haha!! Het voorbedrukte frame was wit en heb ik met een zwarte marker benadrukt en aangepast. Het binnenste deel heb ik uitgesneden met een mesje en de foto erachter geplakt met foamstickers en tot slot rond het frame met een perlen pen stippels gezet.


De swirl is van Prima say it in crystals en heb ik helemaal aan stukjes geknipt om hem passend te maken. En de vlinders tot slot zijn stempels die ik op restjes websters papier heb gezet en nog aangestipt met 3d glitterverf van Tulip.
De titel kostte me wat hoofdbrekens. Ik wilde iets dat haar verjaardag zou benadrukken maar ook dat de tijd tussen kinderwagen en tiener zo verschrikkelijk snel is gegaan. En ook wil ik altijd graag een kwinkslag of woordspeling gebruiken, dus dat waren nogal wat eisen.... Op http://www.songsets.net/ vond ik een aantal geschikte titels en ik heb er twee gecombineerd.


Verder heb ik niks meegemaakt...

Secret Santa Kerstcadeautjes

Wat was dat leuk zeg! Op 2 fora deed ik mee met een kerst-swap waarbij je anoniem een cadeautje opstuurt naar iemand waaraan je bent gekoppeld door een host.

Bij Scrapfever mocht ik shoppen voor Carla! Nou dat kwam goed uit en ik heb extra goed mijn best gedaan op het te maken item, want het grote pakket stempelafdrukjes dat ze eens aan Jacky heeft gestuurd ben ik nog niet vergeten hoor! Voor Carla maakte ik een doosboekje volgens deze werkbeschrijving . Het is wel in het skandinavisch maar heel goed te volgen door de duidelijke foto´s!Op het Scrappers Anonimous forum mocht ik Cissy blij maken met een RAKje. Zelf ben ik vergeten een fotootje te maken van het item dat ik had gemaakt, maar de onderstaande foto heeft Cissy gemaakt.
Het is een omslag voor een post-it blokje met een ingebouwde penhouder. De werkbeschrijving vind je hier


En zelf heb ik ook hele mooie spulletjes gekregen en wil daarvoor mijn Secret Santa´s Chantal en Cindy nogmaals bedanken :)
Verder heb ik niks meegemaakt...