28 mei 2009

still looking for a dream


This layout I made for challenge 87 on the scrapping the music blog. Each week they place a song on their blog and the intention is that you get inspired by a line from the lyrics, or the title. This weeks song (by Francesca Battistelli) I love very much and I also used part of it in my journaling. In fact, I found "perfection is my enemy" a fine title, but hey, I couldn’t find the perfect photo to match it -lol;

Deze layout heb ik gemaakt voor de challenge 87 bij Scrapping the Music. Elke week plaatsen zij een song op hun blog en de bedoeling is dat je iets uit de tekst of de titel gebruikt als inspiratie voor je layout. Het nummer van deze week (door Francesca Battistelli) vind ik erg mooi en het refrein heb ik voor de journalling gebruikt. Eigenlijk vond ik "perfection is my enemy" een mooie titel, maarja, ik kon de perfecte foto er niet bij vinden ;(
Verder heb ik niks meegemaakt...

26 mei 2009

Graphic 45 prijs!


Jippie!!! Mijn prijs is vandaag gekomen met de post. 15 Vellen van dit supergave papier, ik ben helemaal blij. Ik won deze prijs met de april challenge op het G45 blog en met dit lootje soulmates 4 ever
Verder heb ik niks meegemaakt....

17 mei 2009

wedstrijdlootje

Ik krijg maar geen genoeg van het Graphic 45 papier -lol- Dit keer heb ik het gebruikt voor de meiwedstrijd op het Scrapfeverforum. Hoewel de opdracht uitnodigde om er een strakke layout van te maken, heb ik toch geprobeerd het lekker vintage te houden. Het onderwerp is Jacky's eerste mobieltje. Zoals sommigen wel weten ben ik zo stom geweest om deze in de wasmachine te stoppen. En hij was juist zo leuk!!
De opdracht luidt: gebruik 5 verschillende dessinpapiertjes, 5 bloemen, 5 brads, 5 inkten/verf etc. en 5 lintjes. Verder is alleen cardstock toegestaan, geen andere embellishments, zelfs niet voor de letters. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat :)
Verder heb ik niks meegemaakt...

16 mei 2009

hoe laat komt de bus?

Op het Scrapfeverforum kreeg ik een persoonlijk challenge toegewezen van Suzanne. Zij had een sketch gemaakt en als opdracht meegegeven dat ik maar één kleur mocht gebruiken voor mijn layout. Natuurlijk is dat groen geworden.

Gelukkig had ik voldoende restjes en heb dan ook gebruik gemaakt van Basic Grey Periphery en Stella Ruby, Daisy Bucket en Graphic 45.
Op het eerste gezicht lijkt dit een bushokje, maar is in werkelijkheid een kunstobject, dat langs de kunstwandelroute in Hummelo staat. Een prachtig uitzicht heb je vanuit dit hokje. Op de wand staat een mooi gedichtje (zie detailfoto)
Verder heb ik niks meegemaakt...

10 mei 2009

moederdag


Voor moederdag heb ik twee canvassen gemaakt. De eerste is de trouwfoto van mijn schoonouders uit 1952. De achtergrond is een vel van MME, 29th street market en de rest met Graphic 45. Het uitgeknipte fruit verwijst naar de groente- en fruitkwekerij die ze jarenlang hebben gehad.Voor de canvas voor mijn moeder heb ik een pasfoto gescand van haar op 16-jarige leeftijd. Deze lo heb ik ingestuurd voor Dare nr. 17 op het Dare to use color blog dus die mag ik hier niet neerzetten. Een sneakje met een linkje naar het betreffende blog mag natuurlijk wel.... (Op dit moment staan de inzendingen overigens nog niet op het blog).
Ik heb hiervoor deze sketch gebruikt van Jing-Jing Nickels op het G45 blog. En verschillende merken papier waaronder websters, BG, MME.
Verder heb ik niks meegemaakt...

7 mei 2009

I am so tired of myself


Een uitspraak van Herman Brood heb ik gebruikt als titel voor deze layout.
Na een weekje op de camping waren we bij thuiskomst Binkie lange tijd kwijt. Dat hij doodmoe was van het jagen op muizen, vliegen, muggen en grassprieten, hadden we wel gemerkt. Toen zijn reistas tevoorschijn werd gehaald, wist 'ie niet hoe snel hij er in moest kruipen. Eindelijk naar huis!! Eenmaal thuis waren we hem meteen kwijt en pas na lange tijd vonden we hem terug, helemaal verscholen tussen het dekbed. Na zo'n drukke week was hij moe geworden van zichzelf....
Verder heb ik niks meegemaakt.

6 mei 2009

Guarding the gardenDe mei challenge op het Graphic 45 blog: doe iets met strookjes. Nou dat is aan mij goed besteed, want ik bewaar elk afgesneden snippertje papier. Bij foto.com had ik juist vierkante foto's van onze kat Binkie besteld. Hij bewaakt graag de tuin vanaf "zijn" boomstam, zeker nu er overal nestjes worden gemaakt is het zaak alles goed in de gaten te houden!


Het papier is van Graphic 45 (uiteraard) de bloemen van verschillende merken en de platte schelp en het houten vogeltje heb ik bij de Action gekocht.

Verder heb ik niks meegemaakt....