25 juli 2012

Published part 2

Ik mag eindelijk laten zien wat er is gepubliceerd in de laatste CMF (zie vorige berichtje). Hieronder enkele van mijn eigen foto´s. Op de foto staat mijn broer, hij kon zichzelf de fles geven grappig toch!
De box was een cadeautje voor mijn collega, Intussen is ie aangepast met een foto en geboortekaartje van haar zoon Thomas.
Het papier is van Graphic 45, little darlings. De werkbeschrijving en materialenlijst vind je in het tijdschrift.

Finally I am allowed to show my published work for the Dutch Magazine, CMF (previous post).
So here are some of my own pics. Meanwhile the box is finished of with a different photo and card, because it was a gift for my collegue.
de pootjes staan niet in de CMF maar geven ook een mooi effect!


De houten alfabetletters zijn bewerkt met inkt, poscapen en crackle accents

Op de bodem van elk vakje heb ik "goede raad" gestempeld
Rond dezelfde datum werd er nog een jongetje geboren, bij een andere collega. Met hetzelfde papier heb ik voor haar weer een totaal andere box gemaakt, in de stijl van het geboortekaartje:  

This is another box I created as a gift for another collegue. Totally different style, but with the same G45 papers! In style with the birth announcement card.




Verder heb ik niks meegemaakt...

19 juli 2012

Published!

Even een kort berichtje, ik sta met een lezersidee in de nieuwste Creatief Met Foto´s, maar liefst 1 1/2 pagina dus daar ben ik apetrots op natuurlijk. Over een poosje kan ik hier laten zien wat ik heb ingestuurd, tot dan alvast een foto van de uitgave :)

Yeah I was published in the Dutch scrapbookersmagazine Creatief met Foto´s!! Very proud of course :) In a little while I can show you what I made, but here´s a pic of the magazine.



Verder heb ik niks meegemaakt...

8 juli 2012

Fiets cadeautje

Voor de verjaardag van mijn broer heb ik dit stilleven gemaakt, hij heeft zichzelf namelijk een fiets cadeau gedaan... De bijdrage zit verstopt in de wielen. Het hekje is gemaakt van tapasvorkjes. Als geheel is het wel een beetje kaal, maar door omstandigheden heb ik op het moment niet veel inspiratie. Ook niet om jullie bloggies te bezoeken waarvoor sorry!!

I made this bycicle for my brothers birthday, Nothing too fancy, due to personal circumstances I don´t have that much inspiration. Also sorry for not visiting your blogs lately!!  
By the way, the money is hidden in the two wheels and the fence was made with tapas forks.

Verder heb ik niks meegemaakt...