30 oktober 2011

Shadow Dancers

Another Chinese Whispers round at Scrapfever, this time I was the last one in our group of four.
I love this pic of Jacky´s two best friends! And I love the Glitz Design papers with it :)
Used liquid applique to decorate the big flowers that I cut from the paper. I made the creamy big flower mayself  with tape, ink and stamps. I feel a little sorry that I put the word "dancers" on the photo instead of underneath. Would have looked better, well maybe I´ll change it someday.

In de oktober ronde van de Chinese Whispers bij Scrapfever was ik de vierde in de rij en tevens de laatste uit ons groepje.
Ik heb een foto van Jacky´s 2 beste vriendinnen gescrapt, geweldige foto! Uit het papier heb ik de 2 grote bloemen geknipt en langs de foto geschikt. Bewerkt met Liquid Applique om het wat diepte te geven. De cremekleurige bloem heb ik zelf gemaakt met schilderstape, inkt en stempels.
Alleen heb ik een beetje spijt dat ik het woordje dancers op de foto heb geplakt ipv er onder. Misschien verander ik het later nog eens.Dit was de sketch, zoals je ziet is er op mijn layout niets van terug te vinden hihi!


Materialen:
Papier Glitz Design
Velvet leaves
Papieren roosjes en boloemen
Liquid Applique
klok-brad
Prima mulberry tiny flowers
letterstickers
(alles van Scrapfever)
Schilderstape

 Verder heb ik niks meegemaakt...

23 oktober 2011

Back Home!

Zo ik ben weer thuis na een druk weekje! Wat een geweldig leuke herfstvakantie heb ik gehad! Eerst een paar dagen met Jacky en mijn vriendin met haar twee dochters naar Parijs. Dagje thuis voor de was en vrijdag begon het eerste Scrapfever scrapweekeind. Dat was ook helemaal leuk, prachtige locatie in Bunnik, bij het Fort Rhijnauwen. We hadden een hele gezellige groep en ik denk dat het eerste weekeind zeer geslaagd was. Ook leuke nieuwe mensen leren kennen en van elkaar hebben we wat leuke tips en trics over kunnen nemen.

Tussen het kletsen door ook nog wat dingen gemaakt:
Een begin gemaakt met mijn gekke hoedjes mini album met Wizard of Oz papier van G45, wat ik heb omgedoopt tot the Crazy Hatz of Uz.

Een layout naar aanleiding van de workshop van Hilde Janbroers, we konden het apparaatje van Epiphany uitproberen waarmee je epoxy stickers en knopen kunt bekleden (zie 2e foto het hartje en het hart van de bloem):Zondagochtend op de valreep nog een layout van de Notre Dame in Parijs, de foto heb ik vanaf een bootje op de Seine gemaakt. De lantaarn is van Kaisercraft en bewerkt met groene Zing embossingpoeder, bruine distress embossingpoeder en diamond dust.
De achtergrond is gemaakt met een brick wall stempel en gesso en de rode cirkel met behulp van een hoekpons. Papier is ook G45. Alleen de titel en diamond dust heb ik later thuis toegevoegd.


Op Chantals verzoek had een workshop voorbereid. Ik had al snel het idee om een adventkalender te maken op layoutformaat. Later heb ik daar ook een verjaardagsvariant op bedacht om een keuzemogelijkheid te creeeren.
Het was best een monnikenwerkje, maar gelukkig waren we vrijdagavond al met deze workshop gestart zodat iedereen het hele weekeind de tijd had om er aan te werken. Of het even weg te leggen om tussendoor wat anders te doen.

De adventkalender met 24 pockets om lekkers in te verstoppen:En de verjaardagskalender waarbij je via een rolsysteem de verjaardagen tevoorschijn kan toveren.  Het proefmodel heb ik gemaakt met Websters restjes, voor de workshop hebben we Echo Park for the Record papier gebruikt.Verder heb ik niks meegemaakt...

20 oktober 2011

You belong among the flowers (chinese whispers layout)

I attended a chinese whispers circle at the Scrapfever forum. I was the second one in the row, and made this layout using Bo Bunny Gabriella papers. I love those colors and patterns!!
I used my bind it all to make the notebook border, sew easy stitcher, liquid applique for the cornerstripes and glimmer glam to color the flower.

Op het Scrapfever forum deed ik mee met een chinese whispers layout. Ik was de 2e in de rij en dit is wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb het prachtige Bo Bunny Gabriella papier gebruikt, geweldige kleuren en patronen.. Verder heb ik de bind it all gebruikt om de notebook rand te maken, steekjes gezet met de sew easy, de hoeken bewerkt met liquid applique en een beetje glimmer glam om de bloemetjes te kleuren.
gebruikte materialen:
Papier en diecut stickers: Gabriella van Bo Bunny
Bloemen uit de Scrapfever scrapkit van juli
Papieren rozen
Catseye bruine inkt
Flower ribbon van Marianne design
Glimmer glam
Bruine Liquid Applique
Sew Easy zig zag
 o, en dit was de sketch:
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 oktober 2011

WCMD project

I did it!!! I made a card!! Thanks to Debby who hosted the WCMD last weekend at Scrapfever forum. She and a bunch of other Scrapfevergirls provided us with a looooooot of great projects. 
Actually it´s it´s not a card but a giftcard wrap but I had fun making it! I´ll finish it when I know who´s going to receive it boy or girl...
And who knows....I might make a card again next year ;)

Ik heb het gedaan!!! Ik heb een kaartje gemaakt!! Dankzij Debby en een heleboel Scrapfevermeiden die afgelopen weekeind op het Scrapfeverforum een heleboel projectjes hebben gehost.  
Nou het is meer een mooie verpakking voor een creditcardformaat cadeaukaart dan een officieel kaartje maar ik vond het erg leuk om te maken. Wanneer ik weet wie de ontvanger wordt (man of vrouw) dan versier ik ´m verder. En wie weet....maak ik volgend jaar weer een kaartje ;)  

Verder heb ik niks meegemaakt...