29 maart 2023

Filefolder boekje

Dit kaartje/boekje met een lach en een traan heb ik gemaakt met de filefolder sets van Esther en David van ECD en forever free paperpad van Scrapfever. 


Verder heb ik niks meegemaakt...

21 maart 2023

Manus in maart

Maand 7 alweer dat Manus bij ons woont. Wat een doerak is het, en erg gefixeerd op eten! Onze vorige katten Jimmy en Binkie kwamen nooit op het aanrecht, maar deze maakt er een hele studie van.  Vorige week zelfs driekwart pannenkoek zitten snaaien! Meneer was de hele avond niet meer aanspreekbaar.


Met deze generator maakte ik het krantenberichtje en met deze generator de breaking news foto.Inspectie van het houthok. Hebben we nog wel genoeg???

19 maart 2023

Verjaardagenplanner Flower Fairies

Omdat de verjaardagskalender zoek is maakte ik deze verjaardagenplanner voor op mijn bureau.  Het papier met de maanden had ik al járen in huis en ik heb er nu eindelijk een bestemming voor.  De eerste helft van het jaar is klaar: 

De indeling is steeds hetzelfde: 
Op de rechterpagina vormt de maand een pocket waarachter een kaartje zit met de dagen van de maand. Aan de onderkant steeds een foto uit eigen tuin, van een bloem of boom die in deze specifieke maand bloeit. 
Je vraagt je misschien af waarom de pockets aan de linkerkant open zijn en niet rechts? Nou, ik ben linkshandig, dus dat is prettiger voor mij. Bijkomend voordeel is dat de kaartjes niet uit het album kunnen vallen!
Op de linkerpagina vind je steeds een flower fairy, van dezelfde bloem of boom. De geprinte teksten zijn  weetjes over die bloem of struik. Dit is geprint in mijn eigen handschrift waar ik ooit een digitaal lettertype van heb laten maken.  Let in het bijzonder op de april flower fairy, die heeft niemand!! 

Deze vleugeltjes maakte ik door puffy paint op een stukje mica te stempelen. Als je de afdruk verwarmt met de heattool, krijg je dit effect: 


Januari, sneeuwklokje


Februari, winterjasmijn


Maart, wilgenkatjes


April, Magnolia (en een hele bijzondere fairy!)


Mei, vingerhoedskruid


Juni, campanula 


   

Verder heb ik niks meegemaakt...

17 maart 2023

Te laat kaart

En jaaaa hoor, het was weer zover. Te laat met de verjaardagskaart, terwijl ik een week eerder altijd zo trouw een prachtige zelfgemaakte kaart krijg! Ik probeerde het goed te maken met dit flip-kaartje van ECD. En als mijn verjaardagenplanner af is, gaat het hoop ik beter. 

Superleuk stansje dit, van ECD. Als je de kaart opentrekt dan verschijnt het plaatje aan de achterkant. 
Plaatje heb ik van Internet, ik moet toch eens op zoek naar een leuke slakkenstempel...

Leuk he de library pocket? Past er precies onder, op het kaartje heb ik de felicitatie geschreven.


Materiaal
Cardstock olijfgroen en off white Papier & Karton – Scrapfever
Designpapier onbekend merk
Verder heb ik niks meegemaakt...

Retro bus minialbum

De man van mijn nicht maakte een fantastisch schaalmodel van een retro volkswagenbusje. Laat ik nou net de spullen in huis hebben om dáár weer een minialbumpje over te maken!  Materialen:Verder heb ik niks meegemaakt...

9 maart 2023

Todays forecast: cropdagje met vriendinnen

Vandaag maakte ik dit verslagje van een supergezellige dag met Anita en Sandra bij mij thuis.  Omdat ik echt megaslecht ben in het wekelijks bijhouden van mijn leven, er valt niet elke week iets te fotograferen, heb ik mijn ECD planners ingedeeld per thema. Deze pagina's komen in het "crops" album    


Achter het designpapier zit een filefolder verstopt met nog extra fotootjes en journalling. 

Wordt er toch nog eens een schilderij van mij gemaakt :P 

Als het stempelen mislukt, is er altijd wel een oplossing!
En zo ziet het er uit als de pagina's in de planner zitten.

Verder heb ik niks meegemaakt...