5 maart 2023

Verjaardagenplanner - januari

Ik vergeet elke keer de verjaardagen en stuur de kaart een week later. Dat komt omdat onze verjaardagskalender niet meer in het zicht hangt.
Nu ben ik aan een ECD planner begonnen en had nog een oude lijn van Tersea Collins die daar perfect voor is1 Tijdens het scrapweekeind waar ik onlangs was, heb ik de basis gemaakt. Maar wist nog niet hoe ik het verder zou aankleden. Toen ik bij Petra de mooie fairie plaatjes zag, viel het kwartje: het zouden bloemfairies worden, passend bij de maand van het jaar. En fot's uit onze eigen tuin.

Dit is januariIk heb wat informatie opgezocht op google en dat in mijn eigen handschrift geprint. Het is een font dat ik ooit heb gemaakt en opgeslagen zodat ik het telkens weer kan gebruiken en het toch lijkt alsof ik heel netjes kan schrijven.

Met deze pagina's doe ik ook mee met de challenge om alle stanzen uit 1 set te gebruiken: dit is nr. 1841, Planner Essentials 41 van Elizabeth Craft Designs.


De kaartjes kan ik er uithalen en als ze slordig worden zo weer nieuwe maken met deze handige stempel. 
  

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig gemaakt Jo.
En handig dat je de maanden los hebt gestempeld,zidat je ze kan veevangen.
Een heel slim idee.
En je fairy is ook super schattig.
Groetjes Anita

Kitty zei

Super! Wat leuk dat je een eigen font hebt, ik wist niet dat dat kon.

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtig wordt je kalender, en heerlijk die vervangbare maand overzichten.