9 maart 2023

Todays forecast: cropdagje met vriendinnen

Vandaag maakte ik dit verslagje van een supergezellige dag met Anita en Sandra bij mij thuis.  Omdat ik echt megaslecht ben in het wekelijks bijhouden van mijn leven, er valt niet elke week iets te fotograferen, heb ik mijn ECD planners ingedeeld per thema. Deze pagina's komen in het "crops" album    


Achter het designpapier zit een filefolder verstopt met nog extra fotootjes en journalling. 

Wordt er toch nog eens een schilderij van mij gemaakt :P 

Als het stempelen mislukt, is er altijd wel een oplossing!
En zo ziet het er uit als de pagina's in de planner zitten.

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Kitty zei

Wat ziet het er weer gaaf uit! Wel een beetje jammer dat Sandra en Anita onherkenbaar gemaakt zijn. Ik snap het wel hoor, ik doe het zelf ook wel eens met bijvoorbeeld foto's van de kleinkinderen als ik iets op FB zet, maar ik vind het toch altijd een beetje een storend element.

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk je pagina's van een dagje croppen. En wat een leuke foto van jou! Echt een goed portret.