23 februari 2020

Waar rook is, is een klungel aan het werk!


Op 20 februari werd in het Westdampark in Woerden een plaquette onthuld met een uitsrpaak van Jaap: "waar rook is, is een klungel aan het werk".  Er is goed aandacht aan besteedt door de plaatselijke media, en wij als vereniging hebben nu als enige een eigen ontmoetingsplek in het centrum. Superleuk toch?!Het papier met de Franse Lelie vond ik nog in mijn restjesdoos en kwam nu heel goed van pas.


Verder heb ik niks meegemaakt...

Happy Birthday to meVan Marjolijn kreeg ik als verjaardagskaart dit prachtig setje en een heleboel stansjes voor in mijn planner.  In mijn restjesdoos vond ik nog wat bijpassend papier zodat ik er een mooi  geheel van kon maken.Ik heb het niet gevierd, maar dochter en broer kwamen gezellig eten, daarna hebben we spelletjes gedaan.
De tag had Marjolijn al voor me gemaakt en bestempeld. Jammer je het leuke stampotique katje nu niet meer ziet, maar deze foto uit november vind ik wel een goede vervanger :)
 


Een gezellig ontbijtje met Ed, zelfgemaakte appeltaart bij de koffie en een diner met Kiprollade a la Bartje  en mijn superlekkere spinaziesalade met gedroogde ham, blauwe kaas, gebakken peer en balsamico-dressing.

De tags heb ik beplakt met foto's van de kaarten en de cadeautjes. Schindlers List op DVD? Die komt elk jaar wel een keer op TV. Dat klopt. Ik heb de film ook al zeker 5 keer gezien, maar nog nooit het begin....Verder heb ik niks meegemaakt...

18 februari 2020

Trip down memory laneWekenlang kostte het sorteren en uitzoeken van de Herman Brood foto's, posters en concertkaartjes. Op 8 februari kwamen "De Geleerde" en "Ome Nico" langs om herinneringen op te halen.De achtergrond heb ik gemaakt met bisterpoeder en water en gedept met een heleboel tissues. Hier en daar met een crackle motiefje gestempeld en nog wat structuur aangebracht met pasta en een mask. Het lettertype Ciao Monkey koester ik in mijn PC en is gemaakt met het handschrift van Herman.

Verder heb ik niks meegemaakt...

16 februari 2020

ECD Planner

En opeens ben ik "om". Nooit willen beginnen aan de hypes rond daily journals, bulletjournals etc. maar opeens vond ik het leuk! Bummetje gekocht en een paar basis stanzen en begonnen.


Per maand maak ik een tabblad en daarachter de highlights van die maand.
Januari heb ik gemaakt met een restje van Mintay papers. De houten cijfers heb ik gekleurd met wat inkt en een laagje crackle gegeven.  De maand januari kreeg ik van Marjolijn.


Omdat ik een vreselijk handschrift heb, maak ik de journalling met  de printer: eerst op een blanco blaadje, dan het papier  er op plakken met verwijderbaar plakband (blauw doosje van Scotch). Ging helaas fout met het bovenste randje...


Prachtig vaasje dat ik kocht bij het tuincentrum. Blad is nog wat kaal, misschien dat ik er later nog wat aan toevoeg. Maar dan valt de foto minder op.


Tabbladje van Februari. Ook hier weer restjes opgemaakt. Het steentjespapier is van DLS en de eekhoorn ook van Mintay. 

Jammer...was even vergeten dat ik het te printen deel niet links in de hoek moet zetten maar ergens in het midden... Nu trok het papier scheef.
 Wat fotootjes die ik tijdens een workshop fotograferen met je smartphone heb gemaakt, we oefenden met "cirkels" en met "lijnen".  Voor de pagina's en aankleding had ik had nog mooi en toepasselijk papier liggen: Bo Bunny "Mamarazi". De fotoranden zijn met schuurpapier bewerkt.

Verder heb ik niks meegemaakt...