29 mei 2024

Places we Go - workshop pakket album Scrapfever

Tijd voor een nieuw album, nadat een van mijn albums op het Kreadoe Lentefestival gestolen was. Ik heb het "Albanie"album van Scrapfever gemaakt, maar met andere kleuren en het papier Places We Go van Mintay. Elke pagina heeft flapjes, klepjes en pockets dus je kunt er enorm veel foto's in kwijt.
Het is als compleet workshoppakket te koop via de webwinkel, alles wat je nodig hebt zit er bij!  

Ik heb fotootjes van 3 verschillende vakanties verwerkt in het album. Het vliegveld, de auto en wat mooie herinneringen!! Hier een kleine selectie er van. 
 Sicillië 2010 - wat een mooie reis was dat. Op de bonnefooi met zijn drietjes doorkruisten we het eiland. Natuurlijk stond er ook een bezoekje aan vulkaan de Etna op het menu. De hoofdstad sloegen we over, we zoeken liever afgelegen pareltjes op. 
In 2014 gingen we naar het Griekse eiland Zakynthos, schildpaddeneiland. Ook hier hadden we een autootje gehuurd om de boel te verkennen. Wat een mooie plekjes hebben we gezien.En de laatste vakantie met zijn drietjes, de Abruzzen in Italië, 2020. Met een uitstapje naar Napels om de Vesuvius te beklimmen. Pompeï sloegen we bij nader inzien over...veel te druk en we hadden de dag daarvoor het Herculaneum bezocht, kleiner maar zéér indrukwekkend. 
De overblijfselen van het pakket. Kan ik nog wel wat kaartjes mee maken. Niks weggooien he, als kan nog bruikbaar zijn😅  

Verder heb ik niks meegemaakt....

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Een prachtig album van een mooi avontuur en inderdaad zelfs de laatste retjes kun je nog opnieuw papier van maken, moet je het wel doen, hihi. Oh je oom maakt mooie dingen zag ik.