10 augustus 2010

Spotlights on, camera rolling versie 2

Een tijd geleden maakte ik een layout met dezelfde titel, van Jacky en haar vriendin. De foto´s werden gemaakt op een fotoshoot bij een parfumerie. Maureen vond hem erg leuk en wilde ook wel zo´n layout met uitschuifsysteem! De originele layout vind je hier op mijn blog.
Samen met Jacky heeft ze papier uitgezocht (donkergrijs, kraft, taupe) maar dat werd allemaal wel een beetje donker. Gelukkig vond ik nog een vel My Minds Eye Bella Bella dat goed paste bij de gekozen kleuren :) De kandelaar is een laserdie die ik recent heb gekocht in Duitsland, ik gebruik hem (voorlopig) om te masken...hier met glimmermist in de kleur creme de rouge.De paspop is uitgeknipt uit een vel Websterspages. In het midden heb ik foamstickertjes geplakt en aan de randen vastgeplakt met tape zodat het een beetje bol komt te staan. Het vogeltje komt uit een prentenboekje dat ik in de kringloopwinkel heb gekocht.


Het is een cadeautje voor haar verjaardag. Daarom heb ik het in een mooie lijst gedaan die op dit moment bij de Action te koop is. Ideaal als wissellijst voor layouts, want er zit geen glas voor!! De layout heb ik met klitteband stickers vastgeplakt zodat hij er niet uit kan vallen.
Met wat diamond glaze en Scrapfever deco korrels heb ik wat glitter aangebracht op de bloem.


Verder heb ik niks meegemaakt...

10 opmerkingen:

Chantal zei

Super weer Jolan! Uitschuifsysteem zou ik zelf niet zo snel gebruiken op een lootje maar weer wel in een boekje. Maar ziet er wel goed uit.

=SANT= zei

wat een leuke Lo!
leuke details!
grappig met dat uitschuifsysteem

groetjes sandra

Ju@nita zei

Ik vind hem weer Super!Ik vind het knap dat je met je grote verdriet,je zelf toch tot scrappen kan zetten.Petje af voor jouw Jo.

Liefs Juanita

Ellen zei

Hij is geweldig Jo!!
Heb dat uitschuifsysteem 1 keer gebruikt op een kaartje, maar ging niet helemaal goed bij mij helaas...hij ging weer helemaal los...Maar deze is super! Daar zal ze vast erg blij mee zijn! Die paspop vind ik geweldig!

Brenda zei

Wauw wat gaaf gedaan Jo. Daar zal ze vast blij mee zijn. En dank je voor de tip ik had ze nog niet gezien de lijsten.

Unknown zei

wow super gaaf gedaan heel leuk idee

xxgroetjes Carla

Margot zei

die is origineel! gave details! heel leuk gedaan!

Kimmie zei

Heel erg geslaagd Jolanda. Alles past precies bij elkaar.

Groetjes Kim

Kitty zei

Hele leuke layout! Super die double slider!

CEE zei

Ook weer een hele leuke LO geworden. Heel anders dan de eerste die je gemaakt heb. Mooi verjaardagskado.
groeten,
Carla