August 1, 2010

Scrapfever Scrapkit juli

Twee layouts voor het DT van Scrapfever, met de spulletjes uit de scrapkit van juli 2010.
In het pakket zit o.a. Sassafras Indy papier, cardstock, inkt, laserdies, bloemen, gloss gel, stempels etc.

De foto´s voor de layout Garden Princess werden gemaakt in de tuin van Paleis Soestdijk. Jacky was daar met oma een dagje naar toe. De werkbeschrijving vind je hierDe dag daarop gingen ze naar Paleis het Loo, op woensdag kun je het dak op en daar werd de foto voor deze layout gemaakt. De titel komt weer van Scrapping the Music, met een song van Sheryl Crow. Neem eens een kijkje, ook deze keer hebben ze weer een fantastische challenge!Verder heb ik niks meegemaakt...

9 comments:

Unknown said...

Mooie Lo's, Jo! Het is ook zulk prachtig papier!
Ik vind dat je het mooi gedaan hebt om die randen zo uit te knippen.

Liefs & fijne zondag!

Kitty said...

Geweldig mooie lootjes weer! Vooral de 'gardenprincess' vind ik super!

Riane said...

Dat is weer super geworden Jolanda!

CEE said...

Mooie LO en leuk dat je er zo'n uitgebreide beschrijving bij hebt gedaan. Zie nu ook gelijk op wat voor manieren je de stempels kunt gebruiken uit de Scrapkit.
Groeten,
Carla

Marjolijn van Elsberg said...

Oh wat een mooitjes Jolanda, mooi die dromerige lay out bij het Loo, daar wil ik ook nog ens naar toe. En garden prinses is prachtig, leuk met je bloemenhartjes, Ik heb ook al een heleboel "stipjes" gemaakt voor mijn voorraadje!

Groetjes Marjolijn.

Kimmie said...

Supergaaf geworden Jolanda. Allebei helemaal in het juiste sfeertje met die bloemen. De kit ziet er ook weer leuk uit. Al kom ik niet meer op het forum ga ik toch even in de shop spieken.

Groetjes Kim

Chantal said...

Ze zijn prachtig Jo! Je titel van gardenprincess vind ik zo leuk gevonden! Mooie details bij allebei.

Unknown said...

wow Jolanda wat prachtig gemaakt weer meid

groetjes carla

sam said...

super leuke layouts! vooral de tweede vind ik erg mooi! groetjes sam