22 augustus 2010

New Shoes

Omdat ik sinds kort podotherapeutische zooltjes heb moest ik nieuwe schoenen kopen. Bang dat ik veroordeeld werd tot het type "stevige stapper" toog ik naar de stad. Maar wat een geweldige leuke merken heb je tegenwoordig! En vooral deze, van "Think", een lekker eigenwijs Jo schoentje met gekke details zoals een puddingrecept onder de zolen...
Ik heb ´m ingestuurd voor Scrapping the Music #148 , de tekstregel die ik heb gebruikt is "take a walk".
Verder heb ik me laten inspireren door de kleuren en sketch van The Color Room  #20.
latere versie met journalling

eerste versie zonder journalling
Ik heb papier gebruikt uit de lijn Loolah van Creative Imaginations. Het vel Ladybug heb ik als basis genomen en het vel Blooming heb ik een aantal bloemen geknipt. Deze heb ik bewerkt met embossingpoeder en 3D glitterverf. Met een fineliner heb ik de blaadjes nagetekend en uit groen cardstock geknipt. Achter het zilveren blad (een hanger) is ook een stukje groen cardstock geplakt. Van Prima vine 'songbird"  heb ik de vogel en twee bloemetjes afgeknipt en in de collage verwerkt. De rode kevertjes op het papier met wat witte inkt bedekt en daarop kleine blauwe vlindertjes geplakt. Tot slot nog wat blauwe roosjes toegevoegd en in de hoeken een cracklestempel gezet.


Het puddingrecept!


Ook hier is de bloem met embossingpoeder bewerkt. Tevens detail van de uitgeknipte blaadjes en vlindertjes.


Verder heb ik niks meegemaakt...

8 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Die schoenen, jammie!!!!

en je lay out is ook weer erg mooi!
Prachtig die bloemenhoek!

Ria zei

Wat een leuk onderwerp, zou er niet over b=nagedacht hebben om mijn nieuwe schoenen te scrappen, erg leuk gedaan !!!

groetjes Ria S.

sam zei

erg leuke lo! en erg leuk onderwerp :)

Kitty zei

Ik vind je layout geweldig en die schoenen.... SUPER tot en met de zolen!

Margot zei

wauw! ik vind vooral het hoekje rechtonder echt prachtig!

Julie Tucker-Wolek zei

This is AWESOME!!I love love love all the photos and loveeeeeeeeeeeeeeeeeee the flowers!!!! Thanks sooooooooooooo much for playing along with Scrapping the Music! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Anoniem zei

Prachtige layout!Wat een mooie schoenen en wat leuk een recept op de zool!Gaaf!
Mooie kleuren en design!
Erg bedankt voor het meedoen met STM!!

Kristii zei

I just love your layout!!! Such a great subject!!! The pictures just make me smile!!!
Thanks for joining in the fun at STM!!!!