7 augustus 2010

Angels....

Ik heb een heleboel door elkaar gegooid voor deze layout :) Het papier komt uit de nieuwste scrapkit van Scrapfever, zo gaaf met het Sassafras Lass papier... De layout dient als inspiratievoorbeeld voor de augustuswedstrijd op hetzelfde forum.
Verder is ze gebaseerd op een blinde scrap die eerder dit jaar plaatsvond op het Artistic Document forum, de credits voor de sketch gaan naar Marie! En tot slot is zowel het thema (engeltjes en vleugels) als de tekst afkomstig van de nieuwste Let´s Get Shabby challenge 14.
Maar ik ´m daar niet officieel voor inzenden helaas, vanwege de link naar Scrapfever.


De centers van de bloemetjes zijn gemaakt met gloss gel uit de kit.

Het woord Angels is met versamark inkt gestempeld op geponste vierkantjes van bruin cardstock en afgewerkt met tattered rose embossingpoeder.
Het ovale Melissa Frances frame is met bruine catseye inkt bewerkt en op een making memories vintages findings envelopje geplakt.

Enkele knoopjes zijn versierd met scrapfever deco korrels, dun laagje lijm of paper glaze oid en daarover wat korrels strooien.Het metalen sterretje van aluminium en de papieren minitag heb ik beide een koperlook gegeven met de embossingtechniek. Over het sterretje zit vervolgens nog een laagje Ranger Distress embossingpoeder in de kleur tattered rose. De papieren minitag is op dezelfde manier bewerkt.


In enkele kaartjes heb ik met de BIA gaatjes geponsd en die weer met een schaar opengewerkt.Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Petra zei

wat een leuke lay-out is dit! Iets eens heel anders dan anders. Leuk die engeltjes. Er is zoveel op deze lay-out te zien, je blijft ernaar kijken

Lilian zei

Jolanda.....wat een prachtig en schattig lootje, wow al die engeltjes....erg leuk gemaakt meis.

liefs Lilian

Unknown zei

ontzettend mooi gemaakt zeg top

groetjes carla

liefs bea zei

Deze vind is echt gaaf met de engeltjes en verschillende papiertjes ! Super !!

Henriëtte zei

Woww........dat ziet er mooi uit allemaal....