9 mei 2010

Minialbum Sicilie

6 Dagen Sicillie, nog lang niet alles gezien en ruim 700 foto´s.... Om aan familie en vrienden een indruk te geven van het eiland heb ik een klein tagboekje gemaakt dat mee kan in de tas.
Materiaal: wat tags, stazon stempelinkt, een stempel, een koortje met wat kralen, heel basic dus. Het gaat tenslotte om de foto´s!
Op de foto klikken = groter.

Verder heb ik niks meegemaakt...

12 opmerkingen:

Carla zei

700 foto's laten zien aan de familie en vrienden is een beetje teveel van het goede... dit is een hele mooie oplossing. Een "hele kleine" impressie van jullie vakantie. Heel leuk geworden. Mooie foto's ook en het ziet er daar nier verkeerd uit.
groeten,
Carla

Marjolijn van Elsberg zei

Zo jij zit ook niet stil, het is natuurlijk heerlijk scrapweer maar dan nog. Weer een schitterend album Jolanda, en hele mooie foto's van het eiland. Wat voel je je klein bij al die mooie natuur elementen zoals de ETNA, mooie gepositioneerde foto's ook, gaaf met dat hek! Een leuk simpel album dat precis voldoet aan wat het moet doen.

Jolanda zei

Hallo Jolanda,mooi!!Mooie foto's.En je hebt gelijk niet te veel poes pas in dit geval!
Groetjes en een fijne avond,Jolanda

Kitty zei

Heel leuk boekje!

Wiebine zei

Wat een super leuk boekje is dat geworden Jolanda, heel basic inderdaad, maar zo komen de foto's des te beter uit. Handig om ook zo mee in je tas te kunnen nemen.
groetjes,
Wiebine

Suzanne zei

Erg mooi gedaan hoor..lekker simpel, maar je kunt zo in een paar foto's toch al veel laten zien van een prachtig stukje italie!

Marieke zei

oh wat een prachtig albumpje!!!
Heerlijk ook om af en toe door te bladeren en je nog even terug te wanen!!

Unknown zei

zo he wat super leuk album!!

groetjes carla

Ellen zei

leuk boekje en lekker handig 700 foto's ?? leve het digi tijdperk , ha ha.
mooi is het daar he, wij zijn vanuit Sicilie overgestoken naar Tunesie ( 30 jaar geleden, we sliepen toen " in het wild" bij een of andere tempel, dat zal nu niet meer gaan)

Tamara zei

super albumpje geworden en zo leuk de foto's verwerkt :) xx Tamara

Ellen zei

Vind het album erg mooi geworden, idd lekker basic, maar dat past ook wel heel goed bij de foto's!! Vind die natuurfoto's altijd prachtig!
Mooi gedaan!

Lilian zei

Jolanda...je gaat als een speer, dus deze heb ik over het hoofd gezien.....maar wat een schattig boekje, heel overzichtelijk en 700 foto.....je kan wel ff vooruit.

O ja....wat is het prachtig daar.

lieve groet Lilian