12 mei 2010

Bloom en Cool&Sweet

Voor het DT van Scrapfever heb ik vandaag twee layouts gemaakt met het prachtige papier van Imaginisce, To Love & Cherish. Dit papier (en nog veel meer natuurlijk) zit in de scrapkit van april.
Voor beide layouts heb ik de foto´s van Jacky´s fotoshoot bij Douglas gebruikt.

Cool & Sweet:
Deze layout is opgebouwd uit verschillende lagen. Om de vorm te creeeren heb ik een diecut vel van making memories gebruikt als mal. Daarop een vel donkergrijs en een vel wit cardstock die ikk met een figuurschaar heb uitgeknipt. Het bovenste vel is van Prima. Uit andere vellen Imaginisce heb ik verschillende bloemen geknipt en op de verwerkt. De blaadjes, witte bloemen en het lintje komen uit de scrapkit, alle andere materialen uit mijn eigen `stash`. De chipboard swirl heb ik gedept met stazon inkt, maar zo dat het niet helemaal dekkend is.

Bloom:
HIeraan heb ik niet veel toegevoegd. De foto paste precies tussen 2 bloemtakjes in en dat vond ik wel leuk zo. Het chipboard vogelkooitje en vogeltje zijn van een stans van Timmetje. Ik heb al achtergrond een restje geplakt en de kooi met stazon inkt bewerkt. Ook weer zo, dat het net niet dekt. De rode bloem komt uit het rakje dat ik laats van Wendela kreeg. De letters zijn van Jillibean Soup.
Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Daniëlle zei

Mooie LO's hoor!

Chantal zei

Ze zijn allebei super leuk, maar cool en sweet heeft wel mijn voorkeur!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuke lay outs, mooi gedaan Jolanda, Bloom is zo bijna vanzelfsprekend met de bloemen op het papier mar zeer goed gevonden. Heel mooi.En Cool is gewoon SuperCool!!!!
Al is het alleen al door die prachtige dochter van je.

Groetjes Marjolijn.

Romy zei

Wauw, zóó mooi! Ik vind de combinatie van zwart/wit met één kleur prachtig.

Lilian zei

Jolanda....ze zijn beide weer geweldig en wat wordt Jacky toch een mooie meisje (jonge dame) hier mag je wel erg trots opzijn.

Mooie details weer en mooie strakke kleuren, weer helemaal TOP.

liefs Lilian