29 mei 2010

ATC thema tijd

Het mei thema voor de ATC swap bij Scrapfever was "tijd".
Ik heb met versamark en clear embossingpoeder een klokstempel diverse keren op een vel cremekleurig cardstock verwerkt. Daarna heb ik lukraak verschillende kleuren distressinkt toegevoegd op het blad. Hiervan heb ik kaartjes gesneden en de randen beïnkt met blauwe distressinkt. Het plaatje van internet heb ik via photoshop een andere achtergrond gegeven en op donkergrijs cardstock gemat. Tot slot op handgemaakt(?) papier het tekstje geprint en een spinner van Tim Holtz toegevoegd.

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Wiebine zei

Wat een prachtige ATC is dat geworden zeg, ik wil ook zo graag met ATC's bezig, maar het wil nog niet echt lukken.
groetjes,
Wiebine

Marjolijn van Elsberg zei

Weer heel mooi gedaan Jolanda, en inderdaad, we hebben dezelfde techniek gebruikt! Heerlijk knellen, mijn vingers zijn niet meer schoon te krijgen sinds ik TH heb ontdekt!!

Groetjes
Marjolijn.

sam zei

ik ben niet zo van de Atc's maar ze zien er leuk uit!