May 8, 2010

ATC´s "april doet wat hij wil"

Thema voor de april ronde bij Scrapfever was "april doet wat hij wil" een heerlijk vrij thema dus.
Daarom ook een heel diverse serie kaartjes ontvangen, van een 1 aprilgrap tot koninginnedag tot griekse mythologie!

Deze heb ik gemaakt: Ik heb het engeltje geprint op papier van K&Company. En het kalendertje van april ook. De zwarte vogeltjes zijn van een stempeltje dat ik nog wel eens in het echt wil hebben. De randen heb ik bewerkt met de distresser, versamark ink en Zing embossingpoeder. Tot slot twee Martha Stewart takjes geponst (de mooiste :) ) en een roosje er bij geplakt.
En deze kaartjes heb ik ontvangen:


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 comments:

Ellen said...

Hele mooie ATC's heb je gemaakt zeg!! Super gedaan!! Mooie details!

Jacky said...

hee mama,,

Ik vind hem heeeel mooi geworden!
hij is heel schattig :D

xxJacky

Marjolijn van Elsberg said...

Mooi Jolanda, vooral het symbolische engeltje dat uitkijkt over de maand april.
Verder heel mooi aangekleed met leuke details.
Ik ben er heel blij mee.

Jolanda said...

Mooie kaartjes!!Ziet er super uit!!