May 9, 2010

Cefalu / sketchy sunday

Eindelijk heb ik er eens aan gedacht en is het me gelukt om met de sketchy sunday op het SA forum mee te doen. De sketch vind ik echt geweldig en is gemaakt door Ingvild.  Het prachtige papier is Pastiche van Prima, het achtergrondvel van een andere lijn van Prima, dit zat in een DT pakketje dat ik van Scrapfever kreeg samen met een aantal van de kantlintjes. En meer heeft het prachtige papier ook niet nodig :), o jawel, nog een stukje blauwgroen cardstock...
Verder heb ik niks meegemaakt...

8 comments:

Jolanda said...

Mooi gedaan!Deze papier lijn is idd heeeeel mooi!
Groetjes,Jolanda

Marieke said...

Supermooi! Alles past perfect bijelkaar. Foto, papier, de hele sfeer...

Eefje Bouweriks said...

Hele mooie lo, en die papier lijn vind ik vook heel mooi.

Gr.

Eefje

Ingvild Bolme said...

Hey there. So glad you left me a link so I could drop by and check out your beautiful take on my sketch, - thank you! Really LOVE your result, really beautiful done. Also beautiful mix of colors and use of Prima products. Wish you a wonderful week, and thank you so much for sharing!

Lilian said...

Weer een perfect lootje Jolanda.....leuke foto van Jacky, wat wordt ze toch groot he????

liefs Lilian

Chantal said...

Wat een beauty weer zeg, zowel je dochter als het lootje!

Unknown said...

Prachtig meid Wat JE gemaakt heeft!

groetjes Carla

Lischa said...

Hey Jolanda ;-)
Ik ben toevallig niet in September 18 jaar getrouwd,maar scheelt niet veel ,mijn trouwdatum was op 21-08 .
Leuk dat we dezelfde voor en achternaam hebben,ik heb die naam al eerder gehoord dus er schijnen misschien nog meer jolanda van Beek(s) te zijn.En ja ik ben ook een waterman ;-)

Maarhu jij maakt ook leuke en mooie dingen zeg,prachtig

tot snel


groetjes jolanda