9 augustus 2021

Shadowbox "sir Vagabond in Japan"


Deze shadowbox is bekleedt met het prachtige Sir Vagabond in Japan papier van Stamperia. Op het raam heb ik Japans boekpapier geplakt, geen idee waar ik dat ooit vandaan heb gehaald... Het frame heb ik daarna bewerkt met diverse kleuren distress inkt, gesprayed, gespetterd en gedept. 
Verder was het vooral heel veel knipwerk, een heerlijk rustgevend werkje. Na een nachtje slapen miste ik nog wat en heb de bloesemtak toegevoegd.
 


The making of.....

In het kistje zaten ooit plantjes. Het stond al jaren in de schuur spinnewebben te vergaren. Omdat ik veel ideetjes heb voor de shadowbox ( Atelier des Artist - Stamperia, Halloween, Kerst...) heb ik een basis gemaakt van Kraft cardstock, daar alle onderdelen op geplakt en los in de box geschoven. De voorkant zit met pritt buddies vast.   
Materialen:
Craft cardstock; designpapier 15x15 cm "Sir Vagabond in Japan" van Stamperia; verschillende soorten distress inkt hickory smoke, broken china, antigue linen (navul-inkt verdund met water in sprayflesje) en distress oxide walnut stain in een sprayfles; ECD Planner Essentials no. 28 "Globe".  


Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Nou, jouw vingers moeten haast wel pijn doen van het knippen, jeetje Jolanda wat een werk. Je hebt er een baan naast!! Maar oh, zo mooi en fantastisch dat je het zo voor diverse items en seizoenen kunt gebruiken. Heel erg mooi.

Heidie zei

Wat schitterend gemaakt.

Liefs Heidie