15 augustus 2021

Faded Treasures pagina Fiets

Oude hekken, half vergane boten, ruïnes, afgebrokkelde muurtjes en alles wat roest....als ik het tegenkom móet ik er een foto van maken.  De pagina's die ik er mee maak stop ik bij elkaar in mijn "Faded Treasures" album.


In de buurt van Winterswijk kwam ik deze fiets tegen, prachtig gestyled in een tuin, dat wel. Maar toch: mooi!!!
Materialen:

Designpapier ECD Reminiscence the Book 1; ECD snijmallen nr. 4 en reinforcement pack 1 Elizabeth Craft Design – Planner Essentials – Reinforcement Pack 1 – Scrapfever en Elizabeth Craft Design Planner Essentials – 04 – Scrapfever

 Achter de bloemen heb ik een stukje chipboard “hek” geplaatst en bewerkt met wat inkt. SnipArt Chipboard Queen Rose – Net – Background – Scrapfever

 

De hanger heb ik gemaakt met  Scrapfever Hanger 14mm Rond Nr.4 Zwart – 2 stuks – ScrapfeverScrapfever Glasbubbels 14mm Vogels 1.2 – 5 stuks – ScrapfeverScrapfever Kettinkje Brons 2mm – 50cm – ScrapfeverScrapfever Splitringen Brons 8mm – 25 stuks – Scrapfever en een Tim Holtz loop pin   

De randjes van de hanger heb ik eerst geschuurd en een laagje koper gegeven met Versamark mini embossing inkt – Scrapfever en WOW Embossingpoeder – Metallic Copper – Scrapfever


 

Verder heb ik niks meegemaakt...

Geen opmerkingen: