16 augustus 2021

Faded Treasures pagina Etna

In 2010 waren we in Sicilië en fotografeerde ik dit prachtige stilleven. Het hek stond echt in the middle of nowhere en heel in de verte zag je de Etna. De folded arrow pagina's had ik bewerkt met gele inkt, maar vond het te fel. Met een laagje gesso vermengt met water werd de kleur beter en paste ook het blauw nog beter bij de foto. 

Op het tekstkaartje rechtsonder staat natuurlijk HoHoHo (kerstpapier), maar omgedraaid is het OhOhOh wat mooi!!


Dit restje papier kwam mooi van pas om de takjes en vlinder te stanzen. De moraal: nooit iets weggooien, ook al vind je het niet zo mooi....! 


Ik had de pocket te smal gemaakt waardoor de tag er niet in paste. Met wat creatief snij- en plakwerk is het opgelost. De uitgestanste binnenkant is trouwens ook een leuke tag! 

 

Materialen:

PE nr. 44, 42, 4 and 2: Elizabeth Craft Design Planner Essentials – 02 – Scrapfever   / Elizabeth Craft Design Planner Essentials – 04 – Scrapfever   /   Elizabeth Craft Design Planner Essentials – 42 – Shapes, Frames & Words – Scrapfever   /   Elizabeth Craft Design Planner Essentials – 44 – Folded Arrow Insert – Scrapfever

Distressinkt mustard seed, de gele kleur wat afgezwakt met gesso en distressinkt broken china Distress Inkt Mini – Scrapfever

Designpapier en quotes uit ECD Reminiscence the book 1  

Berry branch snijmal van ECD

Stickers en designpapier uit restjes voorraad. 


Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Ik hou je niet bij Jo, volgens mij breng je weer heel wat uurtjes doir in je hobbykamer. Prachtige pagina en zo'n leuk idee je slbum.