1 september 2017

So much behind on my writing....


Een jaar geleden kwam ik dit plaatje tegen en vond het zo komisch! Ieder onderdeel ervan klopt ook helemaal bij mij hahaha!!

Op het Creatijd forum hebben we een lief- en leed adressenlijst. In de afgelopen jaren mocht ik zelf geregeld een kaartje ontvangen vanuit het forum maar vaak kwam het er niet van om van mijn kant eens iemand een hart onder de riem te steken of te feliciteren. Dat heb ik nu goed gemaakt want ik heb vandaag een heleboel kaartjes op de bus gedaan!  Ook  een paar kaartjes waarvan ik vergat een foto te maken.
Nu ik ze zo zie, bedenk ik me dat er een paar zijn waar ik geen bloemetjes heb toegevoegd. Ai wat slordig...

De ticketvorm is een malletje van DDBD dat ik eens van Marjolijn kreeg. Met een embossingfolder heb ik steenstrips gemaakt. De klimop is eigenlijk een stansje van een krans maar ik heb het papier doorgeknipt.  Het raampje en uithangbord zijn ook gemaakt met stanjes.

Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Ellen zei

wat een leuk idee. geinig plaatje ook

Kitty zei

Wat leuk! Je hebt er een hoop werk van gemaakt zeg! Ik had een iets andere gekregen van je vandaag, voor de geboorte van onze kleinzoon. Wat een mooitje, dank je wel!
Ik kom de laatste tijd ook helemaal niet aan de lief- en leedlijst toe, maar op een dag ga ook ik het goedmaken!
XXX, Kitty

Marjolijn van Elsberg zei

Heel herkenbaar Jolanda maar beter laat dan nooit toch. Ik vind het knap dat je er nog tijd voor vindt naast a l je werk en bezigheden. Leuke kaartjes.

Julie Tucker-Wolek zei

This is soooooooo fun! LOVING that 'behind'!!!!!

Els zei

Dank je wel voor je leuke lieve kaartje en het is echt een heel leuk plaatje.

Marjolijn van Elsberg zei

Hihi, dankjewel voor je kaartje!!!