19 september 2017

Homemade "Tia Maria"

Ik had wat cadeautjes nodig. Een beetje van mijn homemade Tia Maria in mooie beugelflesjes gedaan en er een leuke tag bij gemaakt. Op de tweede tag een zelfgemaakt envelopje met daarin de cadeaubon of de centjes...

Het recept was oorspronkelijk met 10 zakjes vanillesuiker, maar ik vond het de laatste keer véél te zoet. Ligt dat aan de basterdsuiker misschien? In elk geval heb ik nu twee opengesneden vanillestokjes gebruikt en nu is het veel lekkerder! 

Voor schoonzus en zwager. In het vlopje bioskoopkaartjes.

De blaadjes gestanst uit wit papier en bewerkt met groene inkt en groen embossingpoeder. Met een pincet een mooie scherpe vouw gemaakt.

Nichtje heeft haar rijbewijs gehaald! Voortaan is ze de BOB en mag cola drinken. O en ze was ook jarig.


Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhhh these are FABULOUS! I loveeeeeeeeeeeeeee them!!!!!!!!!!!!!!!!!