21 september 2017

Sharing the good times

Twee prachtige foto's van Jacky die gemaakt zijn tijdens "International Workers Day" op 1 mei dit jaar in Kopenhagen. Workers Day = lekker relaxen en bier drinken in een park haha!!


De blaadjes heb ik gestanst uit wit papier en daarna gekleurd met inkt. Met behulp van wat embossingpoeder en de heattool werden ze wat steviger. De mooie vouw maakte ik met een pincet.
Truukje afgekeken bij Pascale B.

Wat een plaatje he? Achtergrondje is gemaakt met een kippengaasmask en wat structuurpasta. Klein beetje kleur er op aangebracht. 

De tickets heb ik met de hand gesneden en gaatjes geponsd met de...gos hoe heet dat apparaat.... o ja, de Big Bite! 

In een lade vond ik nog een toepasselijke titel van Dusty Attic. Die heb ik gekleurd met inkt en daarna bewerkt met crackle-spul. De inkt ging hierdoor wat verkleuren maar dat vind ik juist wel mooi. 
Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een fantastische lay out heb je gemaakt. Mooie kleuren, leuk die blaadjes en mooie foto's van Jacky. En oh zo herkenbaar om niet op namen van gereedschappen te komen! Leuk dat je zo enthousiast bezig bent.

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING those flowers and the banner!!!!!!!!!!!!!

Tjarda zei

Prachtige lay-out Heel herkenbaar ook, Knap hoor