17 september 2017

Now is not the time to save the planet!

Superman, Spiderman, Batman....of stripboeken in het algemeen. Ik heb er niet zo veel mee. Maar ik houd wel van een uitdaging en toen Kitty de ATC swap met dit thema opstartte ben ik eens wat plaatjes gaan googelen....

Tsja...ook superhelden hebben wel eens een momentje voor zichzelf nodig...

Het plaatje heb ik uitgeknipt en met twee lagen mod podge bewerkt. Het lettertype heet "batman beat the hell outta me" en kun je downloaden via www.dafont.com. Het achtergrondpapier kreeg ik van Sandra cadeau.

Ik maakte nog een setje met Spiderman. Kaartje heb ik door de steenstrip-embossingfolder gehaald en bewerkt met inkt. Ook dit plaatje vond ik op internet en is uitgeknipt en met twee lagen mod podge ingesmeerd.  Op de achtergrond zie je nog wat wit spinrag en een spinnetje.

En die quote vond ik zelf zó herkenbaar :) :)


Dit zijn de kaartjes die ik in ruil kreeg, Betty Boop is door Wiebine gemaakt en de andere helden door Kitty.


Verder heb ik iks meegemaakt...

1 opmerking:

Julie Tucker-Wolek zei

These are AWESOME!! And that first one is HILARIOUS!!!!!! LOL!!!!!