1 april 2024

Dashboard for my 2024 Planner

Alhoewel ik nog niet helemaal klaar ben, is het me goed bevallen in 2023 om een maandoverzicht te maken in ongeveer 9 foto's. Het album voor 2024 heb ik alvast voorbereid: een hanger gemaakt voor de buitenkant en een "dashboard" pagina als kick off. 

Aangestoken door de ECD groep op facebook heb ik ook mijn oude voorraadje krimpfolie tevoorschijn gehaald. Old-school techniek met de heattool en een acrylblok toegepast, al was het wel weer even oefenen! 


Ik vond dat Frieda een extra look gebruiken kan en heb haar wat rimpels gegeven met de cracked glass techniek: breng drie keer een laag UTEE of clear embossing aan en leg het papier 15 tot 20 minuten in de vriezer. Dan breek je het met je handen. Ga met distressinkt over de naadjes zodat je ze beter ziet. 

Clear embossing poeder en inkt Embossingpoeder & Accessoires – Scrapfever
Elizabeth Craft Designs Planner Essentials 5 - 1607
Distress inkt black sooth en vintage photo Ranger Distress Inkt Mini – Scrapfever
Elizabeth Craft Designs Reinforcements Pack 1Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Gaaf effect je crackles en wat is je hanger leuk geworden, en dat zonder pancakemaker!! Super toffe pagina weer. Ik heb dit jaar nog helemaal niks gedaan aan overzichten, In totaal 1 pagina gemaakt waar ik niet eens tevreden over ben maar ach, wie weet komt het nog.