16 maart 2024

Deskmaid

Voor mijn Elizabeth Craft Designs stanzen heb ik een genummerd opbergsysteem en een bladerboekje;  voor alle andere stansjes had ik dat nog niet. 
Bij Scrapfever heb ik daarom deze handige "Deskmaid" gekocht. In plaats  van de witte magneetstrips die er standaard bij zitten, heb ik de platen bekleed met A4 en A5 magneetvellen. Dat oogt veel rustiger. De buitenkant vond ik saai en die heb ik aangekleed met rijstpapier. Een paar lagen mod podge beschermen het papier. 
Materialen:
Rijstpapier; ik heb voor dit project anderhalf vel A3 en 2 vellen A4 rijstpapier gebruikt van AB studio nummer 3666 en 1227; er is heeeeel veel keus in de webshop Rijstpapier – Scrapfever
Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel gaaf Jolanda en mooi bewerkt ook.

Kitty zei

Daar kun je een hoop in kwijt, mooi systeem en mooi bewerkt ook!