2 maart 2024

Sidekick Saturday - prompt 5 - PortraitVoor deze challenge had ik meteen al het idee om mijn eigen gezicht achter de "aviator" stempel van ECD te plakken.
 
Even snel een selfie gemaakt terwijl ik achter de PC zat, om te proberen of ik mijn gezicht "precies pas" zou krijgen.  Dat pakte goed uit: zelfs de schaduwen klopten! Dus ik heb maar geen nieuwe foto gemaakt. 

De foto heb ik in een Word bestand gezet en meerdere versies bewerkt. En toen kon ik niet kiezen... en heb de rest als achtergrond gebruikt op een restje papier van AB studio. Randje inkt nog er langs en meer had het niet nodig.


Puzzelen welke ik zou willen gebruiken. 
   

Verschillende materialen uitgeprobeerd op de stempels: metal flakes, glitterverf, shine poeder....

Afgekeurde portretten: op de bovenste lijken de helm en kraag samen net een boerka.

En dit moest de gezichtsuitdrukking van de stempel nabootsen. Maar ziet er gewoon sjacherijnig uit.Materialen:Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

In een woord geweldig!!! Wat is dit een leuk idee met die stempel can Esther. En wat staat het je goed. supergave pagina in je planner weer!

Heidie zei

Wat een leuk idee. Mooie pagina heb je er mee gemaakt.

Liefs Heidie

Kitty zei

Geweldig portret!