19 februari 2024

Stempeltechniek ECD Postzegelstans

Geïnspireerd door het idee en het Facebookfilmpje van Marie Claire en de uitgebreidere video op youtube van Esther Glass maakte ik ook wat pagina's waarbij je de postzegelstans als mal gebruikt om te stempelen. 

Deze heb ik gebruik voor mijn uitwerking van Sidekick Saturday prompt 3 - Art& CraftDit exemplaar ligt nog te wachten op een geschikte bestemming. g

En ook maakte ik twee verjaardagskaartjes met deze techniek: Materialen:
Stempels
Zwarte stempelinkt
en veel post it blaadjes
   

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel gaaf is hij, ik vond het een beetje een overkill worden met alle gestempelde postzegelpagina's maar ze zijn wel echt prachtig! De sidekick postzegelpagina heb ik trouwens niet. Hij is wel gaaf!!!

Kitty zei

Erg leuk, leuke kaartjes heb je er ook mee gemaakt!