14 februari 2024

#Sidekick Saturday - prompt 4 - Love

Love is het thema van de vierde challenge. Deze keer ben ik niet alleen met papier en inkt aan de slag gegaan maar heb allerlei materialen gebruikt: crackle paint, wax, pigmentpoeder en shakervulling.

True Love isn't found. It's built. Deze mooie quote heb ik ooit opgeslagen. De woordjes heb ik geprint op zachtroze cardstock en ze een randje gegeven met vintage photo inkt en wat wax.
Het houten frame bewerkte random wat roze oxyde inkt gedaan en daaroverheen een laag crackle accents en nabewerkt met wax.  Ook de hartjes kregen een laagje crackle en daarin heb ik mini korreltjes gestrooid.  Ten slotte heb ik de twee hartjes een randje inkt gegeven en aan elkaar bevestigd met een eyelet en waxkoord.
Op het laatst besloot ik van het frame een shaker te maken, zodat ik de leuke shakervulling met zoentjes, diamantjes, roosjes en parels eindelijk eens kon gebruiken. 
Het achtergrondvel komt uit ECD Reminiscence Book 1. In de hoeken heb ik nog wat wijnrood shine pigmentpoeder gebruikt: een klein beetje in een spuitflesje gedaan, wat water er bij en sprayen maar. 


Materialen:
Elizabeth Craft Design stempel set CS234 Memorable 
Achtergrondvel: ECD Reminiscence Book 1
Kaisercraft woodflourishes frame 
mini beads

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Kitty zei

In één woord SUPER!

Marjolijn van Elsberg zei

Heel erg mooi Jolanda, vooral het lijstje zo mooi gemaakt met de shaker!