10 maart 2024

Maandplanner 2023 - September en oktober

Bijna klaar met mijn jaarplanner over 2023, dit zijn de maanden september en oktober.

In oktober heb ik -behalve een familiedag en een paar dagen naar Sevilla, niet zoveel meegemaakt. Daarom heb ik ook wat krantenartikelen in de collage gebruikt.  September was een druk maandje met onder andere een bruiloft van mijn collega en onze eigen trouwdag 24 september (1992). Ik was voor het eerst in een voetbalstadion, van PSV al is dat op de foto rechtsboven niet heel goed te zien.
Materialen:
September:
Elizabeth Craft Design Art Journal Specials / Journal edges 2
Elizabeth Craft Design Planner months 1657
Elizabeth Craft Design Reinforcements
Elizabeth Craft Design Reminiscense book 1

Oktober:
Elizabeth Craft Design Planner months 1657Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel gaaf weer Jolanda, echt leuke pagina's geworden. Knap dat je jaaroverzicht straklaar is.