27 april 2024

Nog een boxfolding kaart

Ben nog even los gegaan op een boxfolding kaartje voor schoonzus. Het papier van BoBunny is al mega-oud maar ik blijf het zo mooi vinden. Gelukkig is het nog niet op! 

En compleet met "Marjolijnslingertje"!! 

 


Materialen:

Papier van Bo Bunny (Gabriela) uit 2011

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Kitty zei

alweer zo'n gaaf boxkaartje! Super Jo!

Heidie zei

Wat een mooie box kaart. En Bo bunny had altijd zo'n mooi papier. Toevallig pas ook nog wat van gebruikt.

Liefs Heidie

Marjolijn van Elsberg zei

Jeetje had ik deze gemist! Wat een mooie vlinderkaart, ik meen toch dat ik hem al gezien had maar dat zal dan wel ergens anders zijn. En een "Marjolijn-slingertje" hahaha, maar wel errug leuk. De Hooray is ook leuk, ik heb eindelijk, toch maar die set nog gekocht dus hij komt vast bij mij ook nog voorbij.