20 april 2024

Sidekick Saturday Prompt 7,8 en 9

Oeps ik loop achter met plaatsen, en voor de verandering vooruit met het maken :)

Week 7 Birds

De pagina is gemaakt met bronskleurig karton en stempelinkt, distress oxide en een mask bewerkt. Het plaatje met de vogels had ik nog liggen, het is op waxpapier gestempeld. De wegvliegende fotootjes komen uit een heel oud Tim Holtz clearstamp setje.  Achter het plaatje zit verbandgaas dat met diverse kleuren inkt is bewerkt.  De metalen embellies komen van overal en nergens...een plantenpotje, een hanger etc. Lekker met veel roest. 


Week 8 Quote
De prompt van deze week is "quote". Deze vond ik op het www en vond ik hilarisch. Inderdaad: vaak begint het met het plan iets te gaan maken, éééééééven internetten om wat inspiratie op te doen en voor je het weet zit je weer online te shoppen. Yeah. Dat is wat er gebeurt.Week 9 Photography
Lang gezocht naar een foto waar de fotograaf precies met zijn camera op een specifiek punt uitkomt. Deze foto van de zonsondergang heb ik gemaakt bij ons achter, "het schuine puntje" zoals wij dat noemen. De fotograaf gestanst met verschillende papiertjes, maar zilver vond ik toch het leukst. Wel eerst bewerkt met schuurpapier, want het glom iets teveel naar mijn zin! De teksten zijn gemaakt met ECD stempels en het strookje filmstrip is van Tim Holtz, idealogy. 
Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Supergave pagina's, ik krijg er bijna weer zin in!

Kitty zei

Ze zijn geweldig! Die quote is hilarisch en o zo waar!