1 mei 2017

Family is forever

Ik kreeg een persoonlijke uitdaging van Alexandra!
Die luidde: “Als ik een layout of kaart van je zie, kan ik daar lange tijd naar kijken, steeds zie ik weer wat nieuws. Dus de challenge voor jou is om een CAS kaart of CAS layout (of project) te maken
De kleuren die boven de kaart sketch staan zou ik graag terug willen zien in je project en de derde opdracht is gebruik 3 items uit de lijst van de 100”


Deze kleuren mocht ik gebruiken:
 Dit is de sketch die ik moest volgen:

De drie items die ik uit de 100 lijst koos: 
1 gebruik één grote letter; 
70 rond;
74 selfie;


Oh, en het eerste dat Ed zei toen hij de layout zag: wat kaal :) :) :)Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ohhh Jo, hij ziet er uit alsof je er 5 minuten mee bezig bent geweest. Als je tenminste niet beter weet! Maar hij is superleuk en vertelt precies wat hij moet vertellen. en die kat erbij, oh wat mis ik die van ons toch als ik dit zo zie.
Even terug naar je lay out! Ook CAS gaat jou dus heel goed af!

Tjarda zei

Heel mooi gemaakt Jolanda, ik snap het commentaar van Ed niet hoor Hi HI

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING the colors and the photos!!!!!!!!!!!